Τούρκοι μισθοφόροι ξερίζωσαν 10 χιλιάδες ελαιόδεντρα στην Αφρίν, για να διώξουν τους κατοίκους

Οι Τούρκοι μισθοφόροι της Άγκυρας ξερίζωσαν 10 χιλιάδες ελαιόδεντρα στην περιοχή της Αφρίν, για να διώξουν τους ντόπιους Μισθοφόροι αντάρτες, που ελέγχονται από τον τουρκικό στρατό κατοχής, στην προσπάθεια τους να αλλάξουν εθνολογικά την Αφρίν, και να διώξουν πολλούς ντόπιους κατοίκους, ξερίζωσαν εκατοντάδες ελαιόδεντρα….
Με αυτήν την κίνηση, οι Τουρκεμένοι και φιλότουρκοι Σύροι αντάρτες, θέλουν οι κάτοικοι να μην εκμεταλλεύονται τα χιλιάδες ελαιόδεντρα που υπάρχουν στην περιοχή ρίζες από ελιές  Πηγή από την περιοχή της Αφρίν δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ANHA, ότι οι Τούρκοι μισθοφόροι ξερίζωσαν εκατοντάδες ελιές που ανήκουν στον λαό του χωριού Kafr Janna στην περιοχή Shara. 
ρίζες από ελιές
Η ίδια πηγή δήλωσε ότι άλλη ομάδα Τούρκων μισθοφόρων, που ονομάζεται Liwa Waqas, ξερίζωσε περίπου 400 ελαιόδεντρα στα χωριά Sennara και Heikha, στην περιοχή Shia, ηλικία των οποίων ξεπερνά τα 40 χρόνια.   Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Οργανισμού Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Αφρίν, Τούρκοι στρατιώτες κατοχής και οι μισθοφόροι τους, έχουν κόψει πάνω από 10 χιλιάδες ελιές στην περιοχή αυτή, ενδεικτικό της βαρβαρότητας των πράξεων τους. 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.