Αψήφησαν τον σουλτάνο! Ποιοι τον στέλνουν στο εδώλιο ως εγκληματία πολέμου

Στο εδώλιο θέλει να δει τον Ερντογάν η Ένωση Αράβων Δικηγόρων, να δικάζεται ως εγκληματίας πολέμου για την εισβολή και σφαγή στη Συρία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ιστοσελίδας El–Arabiya, που επικαλείται το militaire.gr, η Ένωση Αράβων Δικηγόρων αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του Τούρκου προέδρου.
Η Ένωση σε έκτακτη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Αίγυπτο καλεί όλους τους νομικούς κύκλους να καταδικάσουν την επίθεση του τουρκικού Στρατού στη Συρία και να προβάλουν, σε διεθνές συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί σύντομα, όλα τα εγκλήματα και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που διέπραξε το τουρκικό κράτος.

Οι Άραβες δικηγόροι καλούν όλες τις χώρες που υπερασπίζονται την ειρήνη να διακόψουν τις διπλωματικές επαφές με την Τουρκία. Ζητούν, επίσης, την απομάκρυνση από όλες τις αραβικές πρωτεύουσες των Πρεσβευτών της Τουρκίας, το μποϊκοτάρισμα των τουρκικών προϊόντων και τη διακοπή όλων των τουριστικών επαφών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.