Αυτή είναι η γυναίκα με την μεγαλύτερη επιρροή στον Τραμπ


AdTech Ad Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ιβάνκα Τραμπ είναι αυτή που του ασκεί την μεγαλύτερη επιρροή όταν πρόκειται να λάβει σοβαρές αποφάσεις. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Η 28χρονη  Χόουπ Χικς είναι ο άνθρωπος που καταλαβαίνει τον Ντόναλντ Τραμπ πριν ακόμα εκείνος μιλήσει.

Η νεαρή κοπέλα είναι εκπρόσωπος Τύπου με τον τίτλο της υπεύθυνης στρατηγικής επικοινωνίας λειτουργεί εντός και εκτός πλαισίων.

Η  σχέση που έχει με τον πλανητάρχη είναι κάπως ιδιαίτερη και μάλιστα εκείνος την αποκαλεί χαϊδευτικά “Hopester.” Ωστόσο, εκείνη του δείχνει πάντα σεβασμού μιλώντας του στον πληθυντικό.

όπως αποκαλύπτει η Politico, kάποιος κάποτε την χαρακτήρισε «σουβενίρ από τον Πύργο του Τραμπ» στη Νέα Υόρκη. Όμως, η Χικς αποδεικνύεται ικανότερη απ’ ότι πολλοί φαντάζονταν. Μάλιστα, στον ανασχηματισμό στο επικοινωνιακό επιτελείο του Τραμπ, η Χικς δεν κουνήθηκε από την θέση της. Δεν εμφανίζεται ποτέ στην τηλεόραση και δεν έχει πει ποτέ ψέμματα. Αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το συγκεκριμένο άρθρο του Politico και όπως λέει σε γνωστούς και φίλους θέλει να είναι «αόρατη».

Η Χικς είναι πολύ κοντά σε όλη την οικογένεια. Δειπνεί μαζί με την Ιβάνκα και τον σύζυγό της, ήταν παρούσα στο Βατικανό με όλη την οικογένεια. Γνωρίζει ότι αν πει στον Τραμπ τι να μην πει πριν από μια συνέντευξη είναι λάθος. 

Τον υπερασπίζεται σε όλους όσοι λένε ότι χάνει εύκολα την ψυχραιμία του και μάλιστα τον χαρακτηρίζει ως ένα γοητευτικό και φιλικό άνθρωπο.

.Έχει επίσης την ικανότητα να επικοινωνεί με τον Τραμπ με τον ίδιο τρόπο με την κόρη του Ιβάνκα. Μπορεί να εκφράσει τις αντιρρήσεις της όταν είναι οι δυο τους με τον Πρόεδρο αλλά στο τέλος υποστηρίζει τις απόψεις του χωρίς να τις κρίνει. Ξέρει πότε είναι καλή ώρα να μιλήσει κάποιος με τον Πρόεδρο και μπορεί να βοηθήσει τους γύρω του να βρουν λύσεις σε προβλήματα που δεν θα τολμούσαν να εκστομίσουν οι ίδιοι στον Τραμπ..

Απάντηση