Άρθρο – καταπέλτης δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα Ουάσινγκτον Ποστ-»Ωρα να αποβληθεί η Τουρκία από το ΝΑΤΟ»

Ένα άρθρο – καταπέλτης δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα Ουάσινγκτον Ποστ. Παρά το γεγονός ότι δεκάδες άρθρα κατά της Τουρκίας έχουν κάνει την εμφάνισή τους τους τελευταίους μήνες στις αμερικανικές εφημερίδες, το συγκεκριμένο άρθρο καλεί ευθέως την αμερικανική κυβέρνηση αλλά και ολόκληρη την συμμαχία, να αποβάλλει την Τουρκία. Λέει μάλιστα χαρακτηριστικά ότι η Τουρκία πλέον δεν είναι ούτε αξιόπιστος αλλά ούτε και επιθυμητός σύμμαχος!

Κάνοντας μία βαθιά ανάλυση ο συντάκτης του άρθρου, προβάλλει τους ηθικούς λόγους για τους οποίους η Τουρκία πρέπει να αποβληθεί, λόγω του σαφέστα του ελλείμματος Δημοκρατίας δηλαδή, έπειτα όμως αναλύει εκτενώς τα θέματα ασφαλείας που είναι ζωτικά πλέον για την ίδια την συμμαχία. Έκτός φυσικά από τους ρωσικούς πυραύλους, τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ρωσία και το Ιράν, καταρρίπτει και τον μύθο του “αναντικατάστατου” Ιντσιρλίκ! “Χειρουργικό” το άρθρο κατά της Τουρκίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.