Αντεπίθεση του Ράμα: Αποσύρει με νόμο την φρουρά του Μπερίσα! Σε πανικό ο «πρωθυπουργός των πυραμίδων»…

Τίρανα.

Η ‘Φρουρά της Δημοκρατίας’ διέκοψε την προστασία που παρείχε στον πρώην πρωθυπουργό, Σαλί Μπερίσα,  ο οποίος περιφρουρούνταν από ειδικούς σωματοφύλακες λόγω των σημαντικών κρατικών θέσεων που κατείχε.

Ο Μπερίσα χαρακτήρισε την απόφαση  αυτή ως δειλή και εκδικητική χειρονομία εκ μέρους του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, αλλά τόνισε ότι σήμερα αισθάνεται ισχυρότερος από ποτέ.

Όταν, μάλιστα, έγινε αυτή μετά τις κινητοποιήσεις της αντιπολίτευσης στις οποίες έλαβε μέρος.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Ήρθε, ωστόσο,  η αντίδραση της Φρουράς της Δημοκρατίας που δικαιολογεί την απομάκρυνση της φρουράς από τον Σαλί Μπερίσα.

«Εις απάντηση και προς πληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης, σχετικά με τους σωματοφύλακες του κ. Σαλί Μπερίσα, ο επικεφαλής της Φρουράς της Δημοκρατίας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το άρθρο 5 του ν. 8869 με ημερομηνία 22.5.2003 «Περί της Φρουράς της Δημοκρατίας της Αλβανίας», τα οφέλη των υπηρεσιών προς τον πρώην πρωθυπουργό, ισχύουν για μια περίοδο τριών ετών μετά την ολοκλήρωση του έργου του  και διακόπτεται η περαιτέρω συνέχιση της υπηρεσίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

politiko.al

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.