Φαναράς – Metron Analysis: Εντυπωσιακή η ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Η πρόσφατη έρευνα της Metron Analysis για πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Alpha είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα του διαστρεβλωμένου τρόπου που διαχειρίζεται όλα τα θέματα ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ.

Ο Στράτος Φαναράς, ο διευθυντής της εταιρίας παρουσιάζοντας την έρευνα στο κεντρικό δελτίο της Παρασκευής προέταξε ξεκάθαρα την εντυπωσιακή ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό όμως δεν βόλευε την προπαγάνδα της ΝΔ με αποτέλεσμα παντού να παίζει ότι η διαφορά των δύο κομμάτων μεγαλώνει.

Στην πρώτη κάρτα για την πρόθεση ψήφου η διαφορά των κομμάτων είναι στις 7,7% μονάδες και συγκεκριμένα την ΝΔ στο 31,2% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 22,3%.

Στην πρόθεση ψήφου μετά την αναγωγή η Metron analysis δίνει στην ΝΔ 37-42,6% και στον ΣΥΡΙΖΑ 27- 32,2%.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Εκεί ο δημοσιογράφος του Αlpha λέει ότι η διαφορά κυμαίνεται στις 10,2 μονάδες ωστόσο ο Στράτος Φαναράς το προσπερνά και λέει χαρακτηριστικά:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπετε έχει μια εντυπωσιακή ανάκαμψη, ως ο ένας πόλος του δικομματισμού, κι αυτή η ανάκαμψη οφείλεται γιατί εμφανίζεται ως ο πόλος της αριστεράς».

Λίγο νωρίτερα με αφορμή την κάρτα της συσπείρωσης των κομμάτων ο Στράτος Φαναράς επίσης έχει υπογραμμίσει η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα πριν από τις ευρωεκλογές φτάνοντας πλέον το 89,1%.

Άρα, σύμφωνα με όσα ίδιος ο Στράτος Φαναράς σημείωσε. ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει υψηλή συσπείρωση, με εισροές ψηφοφόρων από όλα τα αριστερά κόμματα επειδή είναι ο αριστερός πόλος του δικομματισμού και ως αποτέλεσμα όλων αυτών επανακάμπτει εντυπωσιακά.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου του ΑLPHA:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.