Πλησιάζει ο πρώτος (μικρής έκτασης) ανασχηματισμός

Έτοιμος να προχωρήσει στις πρώτες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα είναι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον πρώτο μίνι ανασχηματισμό μέσα στον Μάρτιο ή, το αργότερο, τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να σχεδιάζει με άνεση και ηρεμία τις επόμενες κινήσεις του και τις διορθωτικές αλλαγές, αφού τα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν ακόμη μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι περιορισμένης έκτασης, ενώ πρόσωπα κοντά στον πρωθυπουργό κάνουν λόγο για μεγάλη ικανοποίηση του από την πλειοψηφία των υπουργών του.

Χαρακτηριστικό στοιχείο του επικείμενου ανασχηματισμού θα είναι η είσοδος κι άλλων γυναικών στο κυβερνητικό σχήμα.

Εκτός κυβέρνησης θα μείνουν πρόσωπα τα οποία είναι ήδη γνωστό ότι έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην υλοποίηση του κεντρικού σχεδιασμού, ενώ τα “βαριά χαρτιά” θα παραμείνουν αμετακίνητα στις θέσεις τους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.