Μυστικός δείπνος της μέλλουσας προέδρου σε βίλα μεγαλοδικηγόρου με πελάτες μεγαλοεργολάβους!

Είναι πραγματικά εξοργιστική η αποκάλυψη που κάνει σήμερα επωνύμως ο Γιώργος Παπαχρήστος στην στήλη του στα Νέα. Δικηγόρος, πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός με πολυτελή βίλα στο Θησείο, οργάνωσε σύναξη στην οποία συμμετείχε και η μέλλουσα Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου.

Ο εν λόγω δικηγόρος μάλιστα έχει πελάτες μεγαλοεργολάβους, νυν και πρώην.

Φυσικά στην μπανανία δεν είναι παράνομο να συντρώγει σε πολυτελείς βίλες η μέχρι πρότινος πρόεδρος του συμβουλίου της επικρατείας, μαζί με πιθανά ελεγχόμενους από αυτό. Άλλωστε στην μπανανία και η διαπλοκή δεν υπήρξε ποτέ ποινικά κολάσιμη. Αντίθετα, υπήρξε το κύριο χαρακτηριστικό του πολιτεύματος, αφού όπως φαίνεται δεν κατεβάζει μόνο κυβέρνησης, αλλά και πολιτειακές ηγεσίες.

Δεν υπονοούμε δεν υπονοούμε σε καμία περίπτωση ότι η κυρία Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου προωθήθηκε από την διαπλοκή στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα. Είμαστε όμως βέβαιοι ότι τα τελευταία 14 χρόνια η διαπλοκή κάνει ό,τι μπορεί για να μην έχει τον Προκόπη Παυλόπουλο στα πόδια της. Το μελάνι του βασικού μετόχου, άλλωστε είναι ακόμα νωπό. Και γράφει ιστορία ως η μόνη προσπάθεια να απεμπλακεί η Ελλάδα από τον εφιάλτη της διαπλοκής, που αποτελεί ύψιστο κίνδυνο για τον λαό και την πατρίδα.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.