Κυριάκος Μητσοτάκης: Αρχίζει η βαθμολόγηση των υπουργείων από τον πρωθυπουργό

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κύκλο επαφών με τους επικεφαλής όλων των υπουργείων αναμένεται να ξεκινήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με τον προγραμματισμό και την αξιολόγηση του έργου τους.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, γνωστοποίησε στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ότι η πρώτη συνάντηση θα γίνει με την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού και θα ακολουθήσει το υπουργείο Εργασίας την Παρασκευή, και το υπουργείο Παιδείας την επόμενη Τρίτη. Στο τελευταίο υπουργικό Συμβούλιο, στις 23 Δεκεμβρίου, οι υπουργοί ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις στα θέματα του χαρτοφυλακίου τους. Ωστόσο η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει συμπληρώσει έξι μήνες διακυβέρνησης και ο πρωθυπουργούς αναμένεται να αξιολογήσει συνολικά το κυβερνητικό έργο.

Από την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου,ο κ. Μητσοτάκης είχε υπογραμμίσει ότι «οι υπουργοί θα ελέγχονται και θα αξιολογούνται για το έργο τους». Στις 10 Ιουλίου, οι υπουργοί είχαν παραλάβει από ένα μπλε ντοσιέ, για τους στόχους που θα έπρεπε να υλοποιήσουν.


Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του προγράμματος αστικής ανάπλασης του Αγίου Διονυσίου Πειραιά.

Την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, το πρωί θα μιλήσει στο Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027, παρουσία του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά και της νέας επιτρόπου Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ελίζα Φερέιρα. Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου θα παραστεί στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της τρομοκρατίας στο Πολεμικό Μουσείο. Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον μητροπολίτη των Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος, Κεγάμ Χατσεριάν και τον πρόεδρο των Αρμενίων Ελλάδος, Παύλο Τσολακιάν.

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Από την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.