Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΣΣΑ ΤΟΝΙΑ ΑΡΑΧΩΒΑ πρώτη Πρόεδρος του ΕΝΑΜ

Στο https://www.agriniopress.gr διαβάσαμε:

Η Τόνια Αράχωβα, Μέλος του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, είναι η πρώτη Ελληνίδα που εξελέγη επικεφαλής (General Secretary) του ENAM (European Network of American Alumni Associations) που καλύπτει σήμερα 56 χώρες στην Ευρώπη και την Aσία, οι οποίες αντιπροσωπεύουν περισσότερα από 400.000 μέλη.

Στις εκλογές που διεξήχθησαν με online voting η κ. Αράχωβα επικράτησε με 70% των ψήφων έναντι 30% του Γερμανού έτερου υποψηφίου.

To ENAM έχει ως μέλη ηγέτες σε όλους τους τομείς (πολιτική, επιστήμη, πολιτισμός, εκπαίδευση, διπλωματία, δημοσιογραφία) που έχουν διακριθεί και έχουν επιλεγεί να μετεκπαιδευτούν στις ΗΠΑ με χορηγία του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Στόχος του ΕΝΑΜ είναι να ενισχύει τη συνεργασία, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την ανάπτυξη και υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων. Η κ. Αράχωβα είχε μετεκπαιδευτεί στο πρόγραμμα «American Libraries and Cultural Diplomacy», πεδίο όπου έχει εκπονήσει και τη διατριβή της.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.