ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: Ούτε κουβέντα για Σαλμά

“Ούτε κουβέντα για Σαλμά στην ‘ανάκριση’ στον ΣΚΑΪ”, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρωθυπουργός σήμερα το πρωί.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατακρίνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι “σε μια ακόμη πολύ ‘δύσκολη’ συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, που θα καταχωρηθεί μαζί με πολλές άλλες στο αρχείο ως παράδειγμα αντικειμενικής και αμερόληπτης δημοσιογραφίας, δεν έκρινε σκόπιμο -αφού δεν ρωτήθηκε άλλωστε- να πει κουβέντα για τις σοβαρές καταγγελίες περί ωμής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη σε βάρος του βουλευτή του κ. Σαλμά, ενώ ξεπέταξε σε τριάντα δευτερόλεπτα το σκάνδαλο νοβαρτις”.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, “μας είπε μόνο ότι έβγαλε τη χώρα από την κρίση και ότι παρέλαβε από τον επάρατο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιονομικό κενό το οποίο αυτός μετέτρεψε σε υπερπλεόνασμα. Ούτε ο Χουντίνι τέτοια μαγικά”.

Και καταλήγει με το ερώτημα εάν θα διατηρήσει ή θα αποπέμψει τον Μάριο Σαλμά, έπειτα από τις χθεσινές καταγγελίες της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: “Αναμένοντας πότε ο κος Μητσοτάκης θα τολμήσει να δώσει μια κανονική συνέντευξη με αληθινές ερωτήσεις, περιμένουμε τουλάχιστον μια απάντηση στο ερώτημα της ημέρας: Θα διατηρήσει ως βουλευτή της ΝΔ τον κ. Σαλμά μετά τις χθεσινές καταγγελίες της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, επικροτώντας έτσι τις πρακτικές αυτές ή θα τον αποπέμψει;”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.