Τι συμβαίνει με τον Αντώνη Σαμαρά; Η εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού που προκάλεσε συζητήσεις

Σαν σκιά του εαυτού του εμφανίστηκε πρόσφατα ο Αντώνης Σαμαράς προκαλώντας την ανησυχία φίλων και γνωστών που είχαν καιρό να τον δουν, αφού το τελευταίο διάστημα έχει ελαττώσει – ούτε στον αγαπημένο του «Βασίλη» στην Κηφισιά δεν πάει τόσο συχνά πλέον – τις δημόσιες εμφανίσεις του. Η πίεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα έχει επιβαρύνει την εξωτερική εικόνα του, όμως, ευτυχώς, η υγεία του είναι καλή. Για όσους βέβαια έχουν ιδιαίτερη γνώση του ψυχισμού του, η εικόνα που παρουσίασε, στη βάπτιση του υιού της Κεραμέως, πρόσφατα οφείλεται μάλλον στην πίεση που δέχεται, ιδιαίτερα το τελευταίο εξάμηνο, αφού οι όποιοι σχεδιασμοί του δεν φαίνεται να του βγαίνουν.

Ο Αντώνης Σαμαράς

Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές ομιλούν για ναυάγιο και της τελευταίας του «ριξιάς», που είναι η Προανακριτική για τη Novartis. Σε αυτή δε την ιστορία κινδυνεύει όχι μόνο οφέλη να μην έχει, αλλά να βγει πιο τραυματισμένος απ’ ό,τι και ο πιο άσπονδος φίλος του θα φανταζόταν.

Τόσο οι ρουκέτες με νόημα από την πλευρά Παπαγγελόπουλου στη Βουλή και στον ANT1 όσο και συγκεκριμένα πρόσωπα που φιγουράρουν στην προς κλήση λίστα μαρτύρων ίσως να φωτίσουν άγνωστες και ιδιαιτέρως δυσάρεστες πτυχές του παρελθόντος.

Βέβαια, ο θυμόσοφος λαός έχει για όλα ένα γνωμικό: «Οποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου τελικά πέφτει ο ίδιος μέσα».

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί αυτό με τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος με τόσο κόπο έσβησε το παρελθόν του και ανέβηκε στην κορυφαία βαθμίδα της πολιτικής ζωής της χώρας. «Σφουγγάρι» (αγαπημένη του έκφραση) δεν βρίσκεις δεύτερη φορά!

Από ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.