Ένταση μεταξύ των δικηγόρων Μίχου και Μιχαλολιάκου στη δίκη της Χρυσής Αυγής: “Άντε ρε φασιστάκο”

Έντονο φραστικό επεισόδιο, μεταξύ του δικηγόρου του Νίκου Μίχου και των συνηγόρων υπεράσπισης του Νίκου Μιχαλολιάκου, σημειώθηκε στο τέλος της απολογίας του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο Νίκος Μίχος, στην απολογία του έδωσε διαφορετικές εκδοχές για κομβικές υπερασπιστικές θέσεις του άλλοτε αρχηγού του Νίκου Μιχαλολιάκου και εξέφρασε σκεπτικισμό για μία σειρά θεμάτων όπως η οικονομική διαχείριση αλλά και η χαλαρή αντιμετώπιση του κόμματος κατά όσων ενεπλάκησαν στην δολοφονία Φύσσα.

Λίγο πριν κλείσει η απολογία του πρώην βουλευτή, που αποχώρησε το 2017 από την Χρυσή Αυγή, υπήρξε ένταση μεταξύ του συνηγόρου του και ενός εκ των δικηγόρων του Νίκου Μιχαλολιάκου, με αφορμή την προτροπή του πρώτου προς τον εντολέα του να αναφερθεί στις ιδεολογικές του διαφορές με το κόμμα

Ο πρώην βουλευτής της ΧΑ ξεκίνησε να απαντήσει λέγοντας πως δεν είναι μεγάλες, με τον συνήγορο του αρχηγού του κόμματος να του φωνάζει «δεν σου βγήκε ε;».

Ο δικηγόρος του κ. Μιχαλολιάκου αποκάλεσε «γελοίο» τον δικηγόρο του κ. Μίχου και ο δεύτερος με τη σειρά του να λέει απευθυνόμενους στους συνηγόρους του αρχηγού της Χρυσής Αυγής «άντε ρε γελοίοι, καραγκιόζηδες» και απευθυνόμενος ειδικά προς εκείνον, που του επιτέθηκε πρώτος, να λέει «άντε ρε φασιστάκο».

Το δικαστήριο αμέσως αποχώρησε, ωστόσο, η ένταση συνεχίστηκε καθώς ο δικηγόρος του κ. Μίχου άρχισε να φωνάζει προς τους δικαστές που έφευγαν «ωραία προστασία. Τους έχετε ασύδοτους τόσα χρόνια». «Πάμε έξω να μου τα πεις αυτά», ακούστηκε από την πλευρά των συνηγόρων του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Τελικά, τα «πνεύματα» ηρέμησαν όταν πλησίασαν τα έδρανα των συνηγόρων οι αστυνομικοί, που φυλάσσουν την αίθουσα όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.