Κάτι τρέχει με τον Χρυσοχοΐδη…

Την εμφάνισή τους έχουν κάνει ψίθυροι και γκρίνιες στις τάξεις της ΝΔ για τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, σύμφωνα με τα «ΝΕΑ.

Ο πολιτικός προϊστάμενος του υπουργείου που έχει αναλάβει τη διαχείριση του Μεταναστευτικού-Προσφυγικού, ο υπουργός δηλαδή, που είχε πάει στη Μόρια το καλοκαίρι και τα είχε δει όλα καλά δεν φάνηκε να κερδίζει τις εντυπώσεις με την εισήγησή του ενώπιον των συναδέλφων του.

Πόσω μάλλον που τα τραγικά περιστατικά εντός του ΚΥΤ της Μυτιλήνης ανέδειξαν το έκτακτο της κατάστασης. Μεταξύ άλλων ακούστηκε ότι η εισήγησή του ήταν λίγο… αφηρημένη, σαν να μην έχει αντιληφθεί το πόσο κρίσιμα είναι τα πράγματα εκεί.

Αρκετοί από τους συναδέλφους του Χρυσοχοϊδη, όπως οι Θεοδωρικάκος, Βαρβιτσιώτης, Γεωργιάδης, Παναγιωτόπουλος, Βορίδης δεν φάνηκαν να ενθουσιάζονται και ιδιαίτερα με όσα άκουσαν.

Εκείνοι που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις στο γαλάζιο στρατόπεδο πάντως, λένε ότι η ξαφνική γκρίνια για τον κ. Χρυσοχοΐδη δεν έχει να κάνει με τη Μόρια, αλλά με τη δημοφιλία του την οποία δεν βλέπουν με καλό μάτι οι εσωκομματικοί του ανταγωνιστές.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης σε όλες τις μετρήσεις είναι στην κορυφή της λίστας των πιο δημοφιλών υπουργών, γεγονός που δεν χωνεύεται εύκολα από τους συναδέλφους του, αν αναλογιστεί κανείς μάλιστα ότι μιλάμε για στέλεχος που δεν προέρχεται απ’ τη δεξιά…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.