Τι σχολιάζουν πηγές της ΝΔ για τη συζήτηση στη Βουλή

“Αυτό που έγινε στη σημερινή συζήτηση είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο θα εγγυηθεί την ασφάλεια όλων των Ελλήνων πολιτών. Παρουσίασε δηλαδή, τις κινήσεις εκείνες και τα μέτρα εκείνα τα οποία θα μπορέσουν να εγγυηθούν την ασφάλεια όλων των Ελλήνων” ανέφεραν πηγές της ΝΔ για τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή.
Υπογράμμισαν παράλληλα ότι “ανάμεσα σε αυτά που πρότεινε ο κ. Μητσοτάκης υπάρχει η κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου για τον οποίο, σε αντίστιξη ο πρωθυπουργός είπε ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου είναι αναγκαίος. Υπάρχει η δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας, όπως στο παρελθόν έχει ήδη υπάρξει από την κυβέρνηση της ΝΔ. Υπάρχει η ισχύς του Ποινικού Κώδικα μέσα στα πανεπιστήμια, για όλα τα εγκλήματα, εκτός από εκείνα που αφορούν την ελευθερία της έκφρασης”.
“Αυτές είναι απλώς κάποιες ενδεικτικές από τις κινήσεις που θα κάνουμε και περιελήφθησαν όλες στην πρωτολογία και δευτερολογία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η εκτίμησή μας είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν είχε τίποτα να προσθέσει παρά μόνο επιμονή στα τεράστια λάθη που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Δηλαδή, ο χαρακτηρισμός “αναγκαίος” για τον νόμο Παρασκευόπουλου και ο χαρακτηρισμός που έδωσε για τον κ. Τόσκα ότι είναι ο υπουργός που επί των ημερών του έγιναν επιτυχίες, αποδεικνύουν ότι ταυτίζονται οι κινήσεις του κ. Τόσκα με τις επιλογές του πρωθυπουργού” σημείωσαν οι ίδιες πηγές. “Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι δεν έχουν απαντηθεί καθόλου τα ζητήματα που έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ. Ούτε στις συζύγους των ανθρώπων που σκοτώθηκαν από τους αποφυλακισθέντες, ούτε σε εκείνους που πήγαν να καούν ζωντανοί από τους Ρουβίκωνες, ούτε στους ανθρώπους που καταληστεύονται κάθε φορά και ζητούν ηρεμία. Αυτό είναι το συμπέρασμά μας από τη σημερινή συζήτηση. Επιμένουμε ότι παρουσιάσαμε συγκεκριμένα μέτρα και πολύ συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς θα πάμε παρακάτω” όπως επεσήμαναν.
Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το θέμα με τον γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ, οι ίδιες πηγές ανέφεραν: “Ο κ. Αυγενάκης έχει δώσει μια συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι και έχει απαντήσει σε αυτά τα θέματα”.

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.