Αποκαλυπτικό βίντεο με Χατζηδάκη που ΔΕΝ απαντάει για το κόστος των μέτρων: Το κόστος είναι σε βάθος 4ετίας, δεν μετριέται έτσι, εσάς σας νοιάζει να πετυχαίνουμε το στόχο! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Απροειδοποίητο τεστ” έβαλε όπως φαίνεται ο Δημήτρης Οικονόμου στον Κωστή Χατζηδάκη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ζητώντας του να πει πόσο είναι το κόστος των μέτρων που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, αφού ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, που κατά τα άλλα έχει εκδηλώσει προεκλογικά μία λατρεία με τα νούμερα (πραγματικά και “φανταστικά”) δεν είχε πρόχειρα τα νούμερα…

Σε ερώτηση του Δημήτρη Οικονόμου, ο Κωστής Χατζηδάκης απάντησε συγκεκριμένα, μετά από μία “δραματική” παύση “μα με συγχωρείτε, το κόστος είναι σε βάθος 4ετίας, δεν μετριέται έτσι, θα πετυχαίνουμε το στόχο κάθε χρονιά, αυτό είναι που σας νοιάζει”.

Οικονόμου: Ναι, ναι, αυτό με νοιάζει. Πόσα είναι, πόσα χρήματα είναι;

Χατζηδάκης: Ε αυτό σας λέω…….(αφού κοιτάει απελπισμένος με ύφος “να, αυτά δεν μπορώ”) ε,  δεν έχω μπροστά μου ένα κατάλογο να σας λέω μέτρο μέτρο και να βγάλουμε την άθροιση, κάθε μέτρο έχει τη δική του επίδραση στον προϋπολογισμό και όλα αυτά αποτιμώνται σε ετήσια βάση και σε βάση 4ετίας, ρωτήστε το μεσημέρι στο Υπουργείο Οικονομικών να σας δώσουν”.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.