Ο υπουργός τρολάρει το σχέδιο διάσωσης της ΔΕΗ!

Από την Iόλη Πιερίδη

O Kωστής Χατζηδάκης στη διάρκεια της ΔΕΘ βρήκε την ευκαιρία να τρολάρει τον εαυτό του και για την ακρίβεια το σχέδιο-σχεδία που ο ίδιος εκπόνησε για την διάσωση της ΔΕΗ.

 

Ενα “σχέδιο” που περιλαμβάνει ιλιγγιώδεις αυξήσεις των τιμολογίων του χρεοκοπημένου οργανισμού που αποτελεί το σύμβολο του πελατειακού κράτους.

Τώρα που το σκεφτόμαστε το σχέδιο του Κωστή είναι σχεδόν σατανικό στη σύλληψή του: O Kωστής αυξάνει τα τιμολόγια της ΔΕΗ ώστε να μη μείνει ούτε μισός πελάτης στο μαγαζί. Σου λέει, γιατί να καθήσω να απολύσω ένα σκασμό αχρείαστους υπαλλήλους και να βρω απέναντί μου τους εργατοπατέρες της ΓΕΝΟΠ; Δεν αυξάνω καλύτερα τα τιμολόγια ώστε να την κοπανήσουν κι όσοι πελάτες έχουν απομείνει στο μαγαζάκι των Φωτόπουλων και Ρίζων Ρίζων;

Πρόκειται για μία μεταρρύθμιση από την ανάποδη. Ο Κωστής είναι τόσο σίγουρος ότι το σχέδιό του θα πετύχει ώστε φρόντισε να φωτογραφηθεί με το αυτοκίνητο της Protergia που είναι ανταγωνιστής της ΔΕΗ και τα πάει μια χαρά.

Γύρευε και ο υπουργός να είναι ανάμεσα σ΄αυτούς που μετέφεραν τους οικιακούς τους λογαριασμούς στη Protergia.

Μαγικό ε;

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.