Τούβλο ήταν Κυριάκο, όχι πέτρα! “Πέτρα στα λιμνάζοντα νερά της υπόθεσης των Γλυπτών” χαρακτήρισε ο Μητσοτάκης τη “γκάφα” με το δανεισμό

“Πέτρα στα λιμνάζοντα νερά ενός θέματος στο οποίο έχουμε δίκιο” χαρακτήρισε την γκάφα που διέπραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε συνέντευξή του για το ενδεχόμενο “δανεισμού” των Γλυπτών από το Βρετανικό Μουσείο, ενέργεια που σύμφωνα όχι μόνο το ΣΥΡΙΖΑ, θα αποτελούσε de facto αποδοχή της κυριότητας του Βρετανικού Μουσείου στα Γλυπτά του Παρθενώνα.

“Την υπόθεσή θα τη χάσει το Βρετανικό Μουσείο, δεν ξέρω πότε” πρόσθεσε απαντώντας σε ερώτηση στη συνέντευξη στη ΔΕΘ, ενώ μετά αναφέρθηκε στην πάγια διεκδίκηση των Γλυπτών από την Ελλάδα προς όφελος της “ενότητας ενός μνημείου που αποτελεί σύμβολο”.

Από τη στιγμή που έδωσε τη συνέντευξη και το σάλο που προκλήθηκε, φαίνεται ότι ο Κυριάκος “μελέτησε” (μεταξύ άλλων) και την ανάρτηση της Ο.Κεφαλογιάννη

thefaq.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.