ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ οι προοδευτικές συνεργασίες: Μόνη λύση απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά…

Στο https://thefaq.gr διαβάσαμε:

«Η συνεργασία προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων είναι σήμερα επιβεβλημένη στην Ευρώπη» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση του στο Τwitter, μετά τη συνάντηση που είχε στο Βερολίνο με τη συμπρόεδρο του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς Die Linke, την Κάτια Κίπινγκ.

«Απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και την απειλή της ακροδεξιάς κανείς δεν μπορεί μόνος να δώσει τις λύσεις. Η συνεργασία προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων είναι σήμερα επιβεβλημένη στην Ευρώπη. Συνάντηση με την συμπρόεδρο του κόμματος της Αριστεράς Katja Kipping, στο Βερολίνο] έγραψε ο κ.Τσίπρας επισυνάπτοντας και τη φωτογραφία από τη συνάντηση.

Απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και την απειλή της ακροδεξιάς κανείς δεν μπορεί μόνος να δώσει τις λύσεις. Η συνεργασία προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων είναι σήμερα επιβεβλημένη στην Ευρώπη. Συνάντηση με την συμπρόεδρο του κόμματος της Αριστεράς Katja Kipping, στο Βερολίνο. pic.twitter.com/Ay1qFz8VjX

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 9 Νοεμβρίου 2018

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.