ΣΚΩΠΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ οι δηλώσεις του περί μετακίνησης προς το κέντρο προκαλούν θυμηδία και…

Με αρκετό… χιούμορ σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Deutsche Welle πως το κόμμα του μετακινείται… τολμηρά προς το κέντρο!

«Να προσέξει γιατί πιο δεξιά θα βρει τοίχο», σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει πως χρειάζεται τέτοιες δηλώσεις για να «φιλοτεχνήσει ένα κεντροδεξιό προφίλ».

Και συμπληρώνει:

«Δεν είναι λίγο να είναι μόνο ο ίδιος μαζί με τον Όρμπαν και το VMRO μέσα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών».

Και καταλήγει πως στην Ελλάδα τέτοιες δηλώσεις δεν προκαλούν μόνον σε μας θυμηδία, αλλά και στον αντιπρόεδρο κ. Γεωργιάδη και στους κ.κ. Βορίδη και Σαμαρά…

Ολόκληρο το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη στη DW:

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Ο κ. Μητσοτάκης που διαπιστώνει “τολμηρή μετακίνηση της ΝΔ προς το κέντρο” να προσέξει γιατί πιο δεξιά θα βρει τοίχο.

Καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται να κάνει τέτοιες δηλώσεις στο εξωτερικό, ώστε να φιλοτεχνήσει ένα κεντροδεξιό προφίλ. Δεν είναι λίγο να είναι μόνο ο ίδιος μαζί με τον Όρμπαν και το VMRO μέσα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην Ελλάδα, όμως, τέτοιες δηλώσεις περί μετακίνησης στο κέντρο προκαλούν θυμηδία όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στον αντιπρόεδρο του κ. Γεωργιάδη, όπως και στους κ. Βορίδη και Σαμαρά.

Πηγή: https://thefaq.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.