ΠΟΣΠΕΡΤ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ μην προβληθεί η διακαναλική συνέντευξη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ «η πρόσφατη απόφαση της διακομματικής επιτροπής της Βουλής σε ότι αφορά την προβολή της Χ.Α από τα ΜΜΕ είναι αφενός σε αντίφαση με την προγενέστερη απόφασή που αφορούσε στη διακοπή της χρηματοδότησης της, η οποία επικυρώθηκε και από το ΣΤΕ και αφετέρου δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Εμείς την καλούμε και πάλι, όπως πράξαμε πριν από ένα μήνα μέσω της ανοιχτής επιστολής μας προς τον πρόεδρο και τα κόμματα της Βουλής, να τροποποιήσει αυτή την απόφαση που χρηματοδοτεί την προβολή της Χ.Α και να στηρίξει την ουσία του θεσμικού – δημοκρατικού καθήκοντος της ΕΡΤ,του ιδρυτικού της νόμου που ψηφίστηκε από την ίδια Βουλή, και όλων όσων μετέχουν στο υφιστάμενο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο , ώστε να μην χρησιμοποιηθούν οι δημόσιες συχνότητες ως μέσο «μετάγγισης» στο τηλεοπτικό κοινό του τοξικού και αντιδημοκρατικού περιεχομένου των ρατσιστικών, μισαλλόδοξων και μισάνθρωπων φασιστικών προταγμάτων της Χ.Α.

Συνάδελφισσες, συνάδελφοι

Όλοι μαζί συμμετέχουμε σε αυτήν την κινητοποίηση προστατεύοντας για άλλη μια φορά την Δημοκρατία της οποίας θεματοφύλακας είναι και η δημόσια ραδιοτηλεόραση».

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.