ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ: «Αν δεν σταματήσουν, θα γελάσουμε πολύ. Γιατί ξέρω πολλά»!

Στην ανάρτησή του αναφέρεται και στην αντίστοιχη στοχοποίηση που δέχεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος, σημειώνοντας τα εξής:

«Δυστυχώς κι εσύ κι εγώ ξέρουμε ποιοι και με ποιους τρόπους μας — ας μιλήσω καλύτερα για μένα — με στοχοποιούν. Ελπίζω ότι θα σταματήσουν να κάνουν αλητείες και αθλιότητες. Έχω αποδείξει και που ανήκω και που πιστεύω και — το κυριότερο — οτι λέω τη γνώμη ( σωστή λάθος δεν έχει σημασία!) με ανεξαρτησία ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ. Δεν περιμένω κατι απο οιονδήποτε. Και το κυριότερο: Δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου υπαγορεύσει τι πρέπει να πω η να κάνω. Και για να κλείσω: το χειρότερο στον δημόσιο λόγο στον τόπο μας είναι η απονεύρωση και το στρογγύλεμα του. Ίσως γιατί όλοι περιμένουν κάτι. Εκτός από μένα και τολμώ και σενα, Γιώργο Λακόπουλε.

ΥΓ. Γιατί αν δεν σταματήσουν, θα γελάσουμε πολύ. Γιατί ξέρω πολλά. Κι είναι ολα καταγεγραμμένα. Δοξα τω Θεω και πολλά εχω δει και πολλες πηγες έχω.»

Πηγή: https://www.documentonews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.