Τρελαμένοι οι νεοφιλελεύθεροι στο Facebook – Αϊβαλιώτης, Μάνος, Ξαφά «γιατί παρασύρθηκες Κυριάκο;»

Άνω κάτω έχει κάνει όλο τον βασικό πυρήνα των νεοφιλελεύθερων υποστηρικτών του και όχι μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την στάση του στα βασικά οικονομικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες και την κοινωνία.

Κύρια αιχμή πάντως είναι η 13η σύνταξη και η κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου.

Γιατί και τα δύο αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας.

Σύμφωνα με αυτή δεν υπάρχει ο αριθμός «13» και «14» δίπλα στις λέξεις σύνταξη και μισθός.

Αυτή την γραμμή κράτησε και στην συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είπε ότι δεν υπάρχουν… περιθώρια.

Φυσικά τα περιθώρια δεν θα υπάρχουν ποτέ όσο τις αποφάσεις θα τις παίρνουν άνθρωποι από το νεοφιλελεύθερο μπλοκ όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τώρα πλέον επειδή το χειρίστηκαν με το χειρότερο τρόπο είναι αναγκασμένοι να ψηφίσουν ένα μέτρο που δεν το πιστεύουν.

Αυτό το κλίμα καταγράφει και η ανάρτηση που έκανε στο Facebook το πρώην στέλεχος της Δράσης και νυν υποψήφιος βουλευτή της ΝΔ, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

«Ας πάει και το παλιάμπελο» έγραψε χαρακτηριστικά:

Α. Αϊβαλιώτης στο Facebook:

«Για το επίδομα στους συνταξιούχους δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά. Την ίδια στιγμή που ο νόμος Κατρουγκαλου τους έχει αφαιρέσει πολλαπλάσια μπορεί να το δει κανείς σαν μια προσπάθεια να τους καλοπιάσει και να εξαγοραστούν ψήφοι. Αλλά ας πάει και το παλιάμπελο».

Παρασυρμένος από τον Τσίπρα ο Κυριάκος;

Την ίδια ώρα ο Στέφανος Μάνος και η Μιράντα Ξαφά δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί παρασύρθηκε από τον Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο θέμα του αφορολογήτου!

Σε ανάρτηση που έκανε ο Στέφανος Μάνος και κοινοποίησε η Μιράντα Ξαφά χαρακτηρίζεται δυσνόητη η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη που αναγκάζεται να ψηφίσει την κατάργηση του αφορολόγητου, αφού σύμφωνα με τους νεοφιλελεύθερους φίλους του είναι κοινωνικά σωστή διάταξη!!!

Στέφανος Μάνος στο Facebook που το κοινοποίησε η Ξαφά:

«Δυσνόητο είναι γιατί παρασύρθηκε ο κ. Μητσοτάκης, που αυτός το 2020 θα είναι κυβέρνηση, να ζητήσει την κατάργηση μιας σωστής διάταξης (αφού διορθωθεί ο φορολογικός συντελεστής)».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.