Μητσοτάκης: Ψηφίστε Κώστα Μπακογιάννη για να πέσει ο Τσίπρας και να γίνω πρωθυπουργός

Με μια ξεκάθαρη πολιτική τοποθέτηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης απoσαφήνισε όσο ποτέ άλλοτε για το πώς βλέπει η αξιωματική αντιπολίτευση το αποτέλεσμα της κάλπης της 26ης Μαΐου.

Όπως επεσήμανε οι εκλογές της 26ης Μαΐου έχουν «καθαρά πολιτικό περιεχόμενο και εθνική διάσταση».

Δηλαδή ότι πρέπει να πετύχει ευρεία νίκη και «οι πολίτες θα πουν με την ψήφο τους «ως εδώ» στην κυβέρνηση του ψέματος και της αποτυχίας.

»Θα αφήσουν οριστικά στο χθες αυτούς που έφεραν μιζέρια, καθήλωση και εθνική ταπείνωση.

»Και θα απαιτήσουν από εμάς να πάμε τη χώρα, επιτέλους, μπροστά.

»Ο δρόμος, λοιπόν, για την πολιτική αλλαγή ανοίγει σε 22 μέρες από σήμερα. Γιατί αυτή η ώρα είναι τώρα.

»Το επαναλαμβάνω: Η ώρα για την πολιτική αλλαγή είναι τώρα, όχι κάποια αφηρημένη στιγμή στο μέλλον.

»Να λοιπόν γιατί οι κάλπες που έρχονται αποτελούν μία ξεχωριστή εκλογική αναμέτρηση».

Πατούλη, Μπακογιάννη και Ταχιάο για να πέσει ο Τσίπρας

Για να μην υπάρξουν όμως παρερμηνείες ξεκαθάρισε με το πιο σαφή τρόπο ότι για να έρθει αυτό το μήνυμα της νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη πρέπει να νικήσει η ΝΔ σε όλες τις περιφέρειες αλλά και στους τρεις μεγάλους δήμους. Δηλαδή την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά.

«Μπορεί σίγουρα φίλοι μας να επιλέξουν δήμαρχο, δημοτικό σύμβουλο αυτόν που προτιμούν ανάμεσα στους χιλιάδες φίλους της Ν.Δ που συμμετέχουν σε πολλούς συνδυασμούς.

»Αλλά στην κάλπη της Ευρωβουλής και της Περιφέρειας, ένας είναι ο δρόμος: Το ψηφοδέλτιο της παράταξης.

»Και αυτό ισχύει για όλες τις Περιφέρειες, ειδικά για την Αττική να εκλέξουμε τον Γιώργο Πατούλη επόμενο Περιφερειάρχη απέναντι στη θλιβερή παρουσία της κ. Δούρου.

»Γιατί το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής θα έρθει από δύο κατευθύνσεις: Και από την Ευρώπη και από τις Περιφέρειες όλης της χώρας.

»Και βέβαια και από τους τρεις μεγάλους δήμους» υπογράμμισε με έμφαση ο Κ.Μητσοτάκης.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Δηλαδή για να πέσει η σημερινή κυβέρνηση και να ανοίξει ο δρόμος της πρωθυπουργίας του όπως θεωρεί ο ίδιος, οι πολίτες θα πρέπει να ψηφίσουν τον Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα!

Κι εδώ πέφτουν οι μάσκες στην ΝΔ!

Δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έριξε τις μάσκες και μίλησε για ψηφοδέλτια της παράταξης.

Άδειασε την ΝΔ την αδερφή του και τον ανιψιό του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε μέσα μια παράγραφο να κάνει μύλο την ΝΔ και την οικογένειά του.

Δεν άδειασε μόνο τον ανιψιό του αλλά και την αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη!

Η ΝΔ επί μακρόν κρατούσε διακριτική απόσταση από τους υποψήφιους δημάρχους, σε άλλες περιοχές για να τους αποσυνδέσει από την κομματική ταμπέλα και σε άλλες περιπτώσεις για να αποφύγει εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί σε πολλούς δήμους όπου οι γαλάζιοι υποψήφιοι ήταν περισσότεροι του ενός.

Στα μέσα του Απριλίου μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη είχε βγει με πολύ ένταση να ξεκαθαρίσει ότι η ΝΔ δεν κατεβάζει «κομματικούς υποψήφιους δημάρχους» για να δείξει προφανώς ότι και ο γιος της δεν είναι «κομματικός υποψήφιος» .

«Η εντολή του Κυριάκου για όλη την Ελλάδα είναι μία “δεν επιλέγουμε, δεν παρεμβαίνουμε στους Δήμους”.

»Η ΝΔ δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο δήμαρχο, φεύγει από τη λογική των χρισμάτων στους δήμους και αφήνει τους πολίτες να αποφασίσουν, οι οποίοι έχουν άποψη για την καθημερινότητά τους και μπορούν να αποφασίσουν» είχε ξεκαθαρίσει στο Ράδιο Κρήτη η Ντόρα Μπακογιάννη.

Τώρα πλέον ο αδερφός της, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέει και οι τρεις μεγάλοι δήμοι είναι μια ξεχωριστή υπόθεση. Είναι κομματικοί.

Και η ψήφος προς αυτούς έχει ξεκάθαρο αντιΣΥΡΙΖΑ μήνυμα.

Για την Αθήνα, παραδείγματος χάρη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει: μην ψηφίσετε τον Κώστα Μπακογιάννη επειδή πιστεύετε ότι έχει καλύτερο σχέδιο για την Αθήνα. Ψηφίστε τον Κώστα Μπακογιάννη για να γίνω πρωθυπουργός.

Ο Κώστας Μπακογιάννης τι λέει άραγε για αυτό;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.