Ο Ευστάθιος Ανθόπουλος μπαίνει στον χώρο της Αυτοδιοίκησης του Δήμου Αθηναίων με τον Συνδυασμό « ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ» του Γιώργου Βουλγαράκη

  Ένας άνθρωπος πεδίου, ο Ευστάθιος Ανθόπουλος μπαίνει στον χώρο της Αυτοδιοίκησης του Δήμου Αθηναίων με τον Συνδυασμό « ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ» του Γιώργου Βουλγαράκη ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

     Υπηρέτησε στο Πυροσβεστικό Σώμα ως Υπαξιωματικός 25 χρόνια στην  1η ΕΜΑΚ και 2η ΕΜΑΚ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών) ως Διασώστης – Συνοδός Σκύλων έρευνας – Διάσωσης. Πήρε μέρος στις Διασώσεις του Καταστροφικού Σεισμού του  1999 της Αθήνας όπου τιμήθηκε με επαίνους και διακρίσεις για την προσφορά του . Σε Πυροσβεστικούς Σταθμούς της Θεσσαλονίκης,  της Αθήνας και στην Πυροσβεστική υπηρεσία του αερολιμένα  Ελευθέριος Βενιζέλος.

    Στην σταδιοδρομία του στο Πυροσβεστικό Σώμα πήρε μέρος στα συνδικαλιστικά όργανα των υπαλλήλων του Σώματος και εκλέχτηκε στην Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων περιφέρειας Αττικής , στην ΠΟΕΥΠΣ ( Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων  Πυροσβεστικού Σώματος) ως πρόεδρος Εξελεγκτικής Επιτροπής και στην ΑΔΕΔΥ , πάντα με γνώμονα το συμφέρων του συναδέλφου και του Σώματος.  

    . Στην επαγγελματική του κατάρτιση έχει Πιστοποιήσεις ‘όπως  « ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ» , «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ» , « ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ» από το Εθνικό κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. 

Παραμένει ενεργός στο πεδίο ως Εθελοντής Δασοπυροσβέστης και Ειδικευμένος Εθελοντής Πολιτικής Προστασίας Έρευνας Διάσωσης.

  Τα τελευταία χρόνια είναι δίπλα στα προβλήματα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε σχέση με τα στελέχη του αλλά και σε σχέση με τους Πολίτες ως εκπρόσωπος πολιτικού φορέα.

” μετά από 30 χρόνια γνώσεων και εμπειριών στο Πυροσβεστικό Σώμα αλλά και στην πολιτική προστασία , ήρθε η στιγμή της προσφοράς από ένα άλλο πεδίο , πάλι δίπλα στον Πολίτη ,  να συνεχίσω  με καθημερινή εργασία , σοβαρότητα   και ενημέρωση , “

ΔΕΊΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ:

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευστάθιος Ανθόπουλος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 17 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.