Στα κάγκελα «απατημένοι» υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ – Τους δούλεψε «ψιλό γαζί» ο Μητσοτάκης

Στα κάγκελα είναι δεκάδες «απατημένοι» υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ, καθώς ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυριολεξία τους «δούλεψε γαζί» και την τελευταία στιγμή τους πετάει έξω από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Μητσοτάκης όλο το προηγούμενο διάστημα υποσχόταν σε όλους τα πάντα για να τους κρατάει σε καταστολή, καθώς δεν είναι λίγα τα στελέχη του κόμματος που δεν συμφωνούν με την πολιτική του. Έτσι ο «πονηρός» Κυριάκος τους έταζε θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είτε στις ευρωεκλογές είτε στις εθνικές εκλογές.

Αν και γνώριζε καλά ότι οι υποσχέσεις του ήταν κατά πού μεγαλύτερες από τα ονόματα που χωράνε στα ψηφοδέλτια ο Κυριάκος έταζε σε όλους θέση.

Τώρα , όμως, που έφθασε η ώρα να κόψει πολλά ονόματα καθώς είναι γνωστό ότι στα ψηφοδέλτια υπάρχει ποσόστωση για τις γυναίκες και έτσι πολλοί άνδρες υποψήφιοι τρώνε πόρτα.

Το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν όλα τα στελέχη που είχαν λάβει ψεύτικες διαβεβαιώσεις από τον Μητσοτάκη, ότι θα είναι υποψήφιοι, πνέουν τα μένεα κατά του Κυριάκου όχι μόνο γιατί τώρα που κόβονται από τα ψηφοδέλτια ξευτιλίζονται στην πολιτική πιάτσα, αλλά και γιατί έχουν ζημιωθεί οικονομικά, αφού είχαν νοικιάσει γραφεία, ετοίμασαν προεκλογικό υλικό, προσέλαβαν συνεργάτες κλπ. και ένα πρωί έμειναν στον… άσσο.

Φυσικά διαμαρτύρονται εντόνως και στην Πειραιώς τρέχουν και δεν φθάνουν,λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Βέβαια ο Μητσοτάκης τον χαβά του. Τους δίνει πάλι υποσχέσεις για αξιοποίηση τους μετεκλογικά. Έτσι, νομίζει ότι μπορεί να τους χρυσώσει το χάπι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.