Άγρια αποδοκιμάστηκε ο Βασίλης Λεβέντης στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής – ΒΙΝΤΕΟ

Αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών κατά την ομιλία του στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος, μάλιστα, τη διέκοψε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «διακόπτω εγώ τιμώ το συνέδριο γιατί η Ένωση Κεντρώων με το ΠΑΣΟΚ είμαστε συγγενείς».

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε: «Πολλοί από εσάς που βρίσκεστε σήμερα δεν ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ το 1974, ψηφίσατε άλλα κόμματα, μετά σας έφερε κοντά στο ΠΑΣΟΚ η εξουσία. Να σας πω ότι με αγωνία το 1974, επειδή είχα μεγάλη φιλία και συγγένεια με τον Γρήγορη Κασιμάτη τρέχαμε στα εκλογικά τμήματα για να βάλουμε το ΠΑΣΟΚ με όσο καλύτερο ποσοστό μπορούσαμε στη Βουλή. Τρέχαμε στα εκλογικά τμήματα. Έχουμε εδώ μπροστά στην πρώτη σειρά τον πρωθυπουργό που μας έβαλε στα μνημόνια, κύριε Γιώργο (Παπανδρέου) μας έβαλες στο μνημόνιο με ωραίο φόντο… » με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί έντονα από τους συνέδρους και συμπλήρωσε: «Ο λόγος της κας Γεννηματά είχε πολλά συνθήματα λες και έψαχνε χειροκρότημα».

Ο προεδρεύων του Συνεδρίου, Γιάννης Κουτσούκος, τόνισε «είμαστε φιλόξενο και δημοκρατικό κόμμα και κίνημα. Οι στρατιώτες του κινήματος όμως, που είναι οι σύνεδροι, δεν μπορούν να ανέχονται προσβολές».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Δείτε το βίντεο από το iefimerida.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.