ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΒΙΚΥ Φλέσσα, προμοτάρει ιδιωτικά εκπαιδευτήρια στην εκπομπή της στην ΕΡΤ (Video)

Σ’ αυτό το πλαίσιο, την άγουσα για τα ευρωψηφοδέλτια της ΝΔ πήρε και η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Βίκυ Φλέσσα, και όλα θα ήταν ωραία και καλά, αν η εν λόγω υποψήφια δεν είχε και την τάση να προμοτάρει, μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης, και τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, και συγκεκριμένα τα εκπαιδευτήρια Γείτονα…

Πιστή λοιπόν στις… αρχές της ΝΔ για την ιδιωτική εκπαίδευση (τι να την κάνεις εξάλλου τη δημόσια, δεν… συμβαδίζει με την… αριστεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης), η Βίκυ Φλέσσα χρησιμοποιώντας την εκπομπή της στη… δημόσια τηλεόραση, διαφήμισε την… ιδιωτική «πρωτοβουλία»…

Αποφεύγοντας δε να σημειώσει τη σχέση του καλεσμένου με τα εκπαιδευτήρια και προχωρώντας σε κολακείες του τύπου «πες τα χρυσόστομε» και «πολύ θα ήθελα να αποφασίζετε εσείς για όλα αυτά», η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ δίνει εξάλλου και το… στίγμα και του προεκλογικού της αγώνα…

Και μάλιστα φαίνεται ότι δεν της έφτασε ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές που… εξήρε τα συγκεκριμένα εκπαιδευτήρια, και συγκεκριμένα στις 29 Ιανουαρίου, στις 5 Φεβρουαρίου και στις 10 Απριλίου, όπως κατέδειξε και μέσω του Facebook ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γιώργος Μαυρογιώργος:

Η εκπομπές της Φλέσσα με άξονα τα εκπαιδευτήρια Γείτονα εντός του 2019:

Λευτέρης Γείτονας (α’ μέρος, 29/1/2019)

Λευτέρης Γείτονας (β’ μέρος, 05/02/19) (εδώ προμοτάρεται με τίτλο «Η αριστεία είναι πλούτος»

Λαοκράτης Βάσσης, συμμαθητής, στενός φίλος το Λευτέρη Γείτονα και επί σειρά ετών διευθυντής Σπουδών των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα στη Βάρη (19/4/2019, η τελευταία εκπομπή προτού ανακοινωθεί η υποψηφιότητα Φλέσσα)

Και επειδή φυσικά η προβολή των εκπαιδευτηρίων Γείτονα ήταν τελείως… τυχαία, μπήκε και στο σάιτ τους για να μην υπάρχει αμφιβολία για την αντικειμενικότητα του πράγματος, με τίτλο Στα «Άκρα» ο Δάσκαλος Ελευθέριος Γείτονας (29 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου στην ΕΡΤ2).

Ποιος είναι ο Λευτέρης Γείτονας (όπως αυτοπαρουσιάζεται στο σάιτ ellinismos.gr :

Ο Γείτονας Ελευθέριος αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ιεροδιδασκαλείο και πήρε το πτυχίο του, εργάστηκε στο Αιγάλεω, στη σχολή Διαμαντοπούλου και στα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη στο Μαρούσι. Με τη δικτατορία διώχτηκε για τα δημοκρατικά του φρονήματα. Για να συντηρήσει την οικογένειά του, με μια ιδέα της συζύγου του Αγγελικής ίδρυσε το 1973 τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα με την Αικατερίνη Κωστέα και τον αδερφό του Χρήστο Ε. Γείτονα στο Μαρούσι. Το 1981 τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα μεταφέρθηκαν στην Παλλήνη. Το 1995 με τη σύζυγό του Αγγελική και τα παιδιά του ίδρυσε τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ στα νότια προάστια της Αθήνας.

Σήμερα, είναι Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ, έχοντας στο πλευρό του ως Αντιπρόεδρο και Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή τον γιο του Ευάγγελο, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Βίκυ Κυβέλλου. Ο Ευάγγελος Γείτονας είναι αυτός που θα φροντίσει για τη συνέχιση του έργου του πατέρα του.

Η κόρη του, Νατάσσα, είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Μαυρομιχάλη και ζουν μαζί με τα παιδιά τους στις Βρυξέλλες.Το 1999, ο Ελευθέριος ίδρυσε στη Γλυφάδα τον Παιδικό Σταθμό «Γείτονα», με ανθρώπινο δυναμικό ανθρώπους της οικογένειάς του. Είναι Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού Σωματείου Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. Αριστείας, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Φίλων του Μουσείου Γλυπτών Θεόδωρος Παπαγιάννης στο Ελληνικό Ιωαννίνων. Μέλος του Σωματείου Φίλων Ανοιχτού Αρχαιολογικού Πάρκου Νικοπόλεως, Μέλος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και Μέλος του Δ.Σ.της Probank Leasing που έχει απορροφηθεί από την Εθνική Τράπεζα.

(Πηγή)

1 σκέψη για το “ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΒΙΚΥ Φλέσσα, προμοτάρει ιδιωτικά εκπαιδευτήρια στην εκπομπή της στην ΕΡΤ (Video)”

  1. Ο κύριος Μαυρογιώργος νομίζω ότι έστελνε και αυτός τα δύο παιδιά του στις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις των συγκεκριμένων εκπαιδευτηριων (1989-1990 αν δεν κάνω λάθος). Πώς τα φέρνει η ζωή καμία φορά…!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.