Ποιος «έφαγε» τον Αυτιά οριστικά από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Στον ΣΚΑΪ μένει -μέχρι νεωτέρας- ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος πρέπει να θεωρείται οριστικά κομμένος από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις μεταξύ του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ και της ηγεσίας της ΝΔ είχαν αναθερμανθεί η απόφαση να μείνει εκτός λήφθηκε …ελέω της Μαρίας Σπυράκη.

Η μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αρχικά είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για το Εθνικό Κοινοβούλιο και μάλιστα για την Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια όμως διαπίστωσε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι δεν θα είναι βέβαιη η εκλογή της λόγω ανταγωνισμού.

Ακολούθησε έντονο παρασκήνιο και τελικά όπως είναι γνωστό η Μαρία Σπυράκη επέστρεψε στην προσπάθεια της να επανεκλεγεί στην Ευρωβουλή.

Δηλαδή να είναι εκ νέου υποψήφια στις εκλογές της 26 Μαΐου με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Η ΝΔ «πουλά» και «ξαναπουλά» τον Αυτιά

Έτσι έμεινε οριστικά έξω ο Γιώργος Αυτιάς με τις πληροφορίες να τον φέρνουν έντονα εξοργισμένο καθώς η ηγεσία της ΝΔ τον «πούλησε» για δεύτερη φορά.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη ανακοινωθεί 35 υποψήφιοι με την αξιωματική αντιπολίτευση για την Ευρωβουλή.

Στις επτά θέσεις που απομένουν, οι πέντε πρέπει να καλυφθούν από γυναίκες και δύο από άντρες λόγω της ποσόστωσης που εν τω μεταξύ ψηφίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τις δύο αυτές θέσεις κλειδώνουν ο αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Δημήτρης Καιρίδης, και ο βουλευτής, προερχόμενος από το Ποτάμι, Γιώργος Αμυράς.

Θα φύγει από τον ΣΚΑΪ;

Ωστόσο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο Γιώργος Αυτιάς ίσως να μη μείνει για πολύ καιρό στον ΣΚΑΪ.

Αφού, όπως λέγεται, έχει προσεγγιστεί από τον Σταμάτη Μαλέλη για μεταγραφή στο νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.