Υποψήφιος στις ευρωεκλογές ο Ηλίας Ψινάκης – ΦΩΤΟ

Με ανακοίνωσή του στα social media ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης γνωστοποίησε ότι κατέρχεται στον στίβο των ευρωεκλογών με την πρωτοβουλία που οργάνωσε «Πολίτες». Στον λογαριασμό του στο instagram έχει το link psinakis-polites.eu όπου βρίσκονται οι θέσεις της πρωτοβουλίας του.

Όπως σημειώνει στο σχετικό δελτίο Τύπου, πήρε την απόφαση αυτή καθώς περίπου 75% των Ελλήνων δεν εμπιστεύονται πολιτικά κόμματα και επειδή περίπου 4 εκατ. Έλληνες πιστεύουν ότι κανένας από τους πολιτικούς δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα στην Ευρώπη.

Όπως σημειώνει «η πρόκληση είναι τα 4.000.000 plus Έλληνες που απέχουν γιατί δεν γουστάρουν να μπουν σε πολιτικά κόμματα και να τους έχουν σήκω σήκω κάτσε κάτσε, να βοηθήσουν την Πατρίδα μας αρχίζοντας από τις ευρωεκλογές».

Επισημαίνει επίσης ότι «οι Πολίτες, το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους νέους και αυτούς που νιώθουν νέοι –που δεν είναι πολιτικοί- να δείξουν τι αξίζουν και τι μπορούν να κάνουν για την Ελλάδα. Να είμαστε για την Ελλάδα εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει» και ξεκαθαρίζει: «Όσοι πουν έστω και ένα ‘ΘΑ’ Αυτοί που γουστάρουν τα ‘ΘΑ’ να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα ‘ΘΑ’ επιτρέπεται. «ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!!».

Αναλυτικά:

«Με δεδομένο ότι στις Ευρωεκλογές 75% των Ελλήνων, περίπου 8.000.000 δεν εμπιστεύονται τα πολιτικά κόμματα

 43,4% των Ελλήνων, πάνω από 4.000.000, έχουν απογοητευθεί και δεν πάνε να ψηφίσουν

 3.000.000 Έλληνες περίπου, που πάνε να ψηφίσουν είναι μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι και δικαίως με το πολιτικό μπάχαλο που επικρατεί

 41%, δηλαδή πάνω από 4.000.000 Έλληνες, πιστεύουν ότι κανένας από τους πολιτικούς δε μπορεί να τα βγάλει πέρα στην Ευρώπη

 Λίγο λιγότερο από 1.000.000 Έλληνες, λαμπρά μυαλά, έχουν φύγει στο εξωτερικό λόγω κρίσης, διαπρέπουν σε άλλες χώρες και τους χάνει η Πατρίδα μας και λογικό είναι… αφού

 Τα τελευταία 38 χρόνια η Ελλάδα έχει πάρει 320 δισ. ευρώ από την Ευρώπη και ακόμα έχουμε τα χάλια μας. Είμαστε στο χαμηλότερο επίπεδο!

 Οι Έλληνες ευρωβουλευτές είναι όλοι πολιτικοί. Και αυτοί που δεν ήταν αναγκάστηκαν να γίνουν για να εκλεγούν με κάποιο κόμμα.

 Οι περισσότεροι Ευρωβουλευτές και οι συνεργάτες τους παίρνουν τεράστιους μισθούς και δεν πατάνε στις Βρυξέλλες, δε συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των επιτροπών που είναι καθοριστικές για τη διαμόρφωση της νομοθεσίας και δεν κάνουν προτάσεις. Έτσι χάνει η Ελλάδα μέσα από τα χέρια της μεγάλες ευκαιρίες και πολλά δισεκατομμύρια που δε διεκδικήθηκαν ή δεν απορροφήθηκαν ή χάθηκαν στο δρόμο. Άρα… κάτι δεν πάει καλά. Μήπως να το πάρουμε αλλιώς;

 Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ είναι τα 4.000.000 plus Έλληνες που απέχουν γιατί δεν γουστάρουν να μπουν σε πολιτικά κόμματα και να τους έχουν σήκω σήκω κάτσε κάτσε , να βοηθήσουν την Πατρίδα μας αρχίζοντας από τις ευρωεκλογές.

 Η Ευρώπη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για την Ελλάδα γιατί η Κυβέρνηση (η κάθε Κυβέρνηση κράτους-μέλους της ΕΕ) ακολουθεί την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Υποχρεωτικά και χωρίς παρεκκλίσεις. Για την Ελλάδα,η Ευρώπη είναι το πορτοφόλι και οι ευκαιρίες για ανάπτυξη και ευημερία.

 Οι Πολίτες δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε κίνημα, ούτε παράταξη. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που γεννήθηκε από πολίτες και μας ζητήθηκε και από τις Βρυξέλλες. Ώστε να δοθεί επιτέλους η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να έχει η χώρα μας αποτελεσματική εκπροσώπηση.

 Μόνο αν διεκδικήσουμε στοχευμένα αυτά που δεν έχουμε διεκδικήσει τόσα χρόνια μπορούμε να φέρουμε λεφτά και δουλειές στην Πατρίδα μας, χωρίς ντόπιες μικροπολιτικές, λαμόγια, μίζες και μικροσυμφέροντα.

 Οι Πολίτες, το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους νέους και αυτούς που νιώθουν νέοι –που δεν είναι πολιτικοί- να δείξουν τι αξίζουν και τι μπορούν να κάνουν για την Ελλάδα. Να είμαστε για την Ελλάδα εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει.

 Στους Πολίτες δε μας νοιάζει τι πολιτική ιδεολογία έχεις, τι ομάδα είσαι και τι κάνεις στο κρεβάτι σου.

 Στους Πολίτες είμαστε όλοι ίσοι. Ένα πράγμα μας νοιάζει. Να αξιοποιήσουμε πλήρως τις ευκαιρίες που μας δίνει η Ευρώπη.

Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Το μπούλο παίρνουν: 1. οι κλέφτες 2. οι «επαγγελματίες πολιτικοί» 3. οι μη αποτελεσματικοί 4. οι βολεψάκηδες 5. όσοι πουν έστω και ένα ‘ΘΑ’ Αυτοί που γουστάρουν τα ‘ΘΑ’ να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα ‘ΘΑ’ επιτρέπεται. «ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!!».

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου του Ηλία Ψινάκη

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.