Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Κόκκαλη για το σύστημα Μαρινάκη – Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Πέτρος Κόκκαλης για τα πεπραγμένα της θητείας του ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά και εξαπέλυσε ρουκέτες κατά του συστήματος Μαρινάκη στον Πειραιά..

«Δεν αισθάνομαι ανεπιθύμητος στον Πειραιά» δήλωσε ο Πέτρος Κόκκαλης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, στην οποία ανέλυσε τα πεπραγμένα της θητείας του στον Δήμο Πειραιά, ενώ ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Θα μυρίσω τον κρίνο και τότε θα μάθετε αν θα ‘μαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Λέγονται πολλά γι αυτό, αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια».

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση προς τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Όσο ήμουν εγώ στον συνδυασμό δεν είχαμε πολιτική ταυτότητα. Ο συνδυασμός ήταν υπερκομματικός. Μέχρι πριν από μία εβδομάδα που ο κ. Μώραλης είπε ότι εχθρός μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με εκφράζει αυτή η πολιτική, ούτε η νέα πολιτική του Ολυμπιακού και του προέδρου του. Κι όλη αυτή την λογική του κ. Μαρινάκη με τα δημοσιεύματα και τον πόλεμο. Μια φορά είδα τον κ. Μαρινακη σε Δημοτικό Συμβούλιο. Ήρθε μια φορά και τσακώθηκε με όλους. Και μετά έσερνε ανθρώπους στα δικαστήρια».

Όσο για τη θέση του στον Πειραιά ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν ξεκάθαρος: «Δεν αισθάνομαι πάντως ανεπιθύμητος στον Πειραιά ούτε και νομίζω ότι θα αισθανθώ ποτέ. Δεν έχω εχθρούς κι ούτε θέλω να έχω εχθρούς και να βλέπω παντού φαντάσματα όπως άλλοι. Φτάνω 50 χρόνων κι ασχολούμαι 25 χρόνια με τα κοινά. Αλλά με έναν τρόπο που να δημιουργεί οράματα, που να προκαλεί συνεργασίες και να φέρνει μετρήσιμα αποτελέσματα. Δεν θα σταματήσω ούτε τώρα να το κάνω!»

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Κριτική για την κατάσταση που επικρατεί στην παράταξη του Γιάννη Μώραλη έκανε στη συνέχεια ο Πέτρος Κόκκαλης: «Ο συνδυασμός είχε συχνά την λογική “αποφασίζω και διατάζω”. Υπήρχε έλλειψη συλλογικότητας. Αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο. Ο δήμαρχος έχει μια εφημερίδα που μπορεί και γράφει ο,τι θέλει. Τι να κάνω εγώ γι αυτό;»

Ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη Ρένα Δούρου και την Περιφέρεια Αττικής: «Η περιφέρεια Αττικής στάθηκε απλόχερα στον Δήμο Πειραιά για να γίνουν έργα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, θέλοντας να τονίσει την διαφορά του Ολυμπιακού, επί ημερών Κόκκαλη και επί ημερών Μαρινάκη, δήλωσε: «Επί 15 χρόνια που ήμουν εγώ πρόεδρος του Ολυμπιακού πολιτικό αντίπαλο δεν είχαμε. Οι αντίπαλοι μας δεν ήταν ποτέ οι κυβερνήσεις. Τα προβλήματα ήταν πάντα θεσμικά», και κατέληξε, «η νέα λογική του Ολυμπιακού δεν με εκφράζει!»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.