ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ΒΓΗΚΑΝ «ΜΑΧΑΙΡΙΑ» ΣΤΟΝ Πειραιά! Μώραλης κατά Πέτρου Κόκκαλη!

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που όλο και πληθαίνουν, αναφέρουν πως ο Πέτρος Κόκκαλης θα είναι ανάμεσα στους υποψήφιους με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Δημοσιεύματα που δεν επιβεβαιώνονται, ούτε όμως και διαψεύδονται αλλά που φαίνεται πως ενόχλησαν τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Άλλωστε, ο Πέτρος Κόκκαλης είναι δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά, εκλεγμένος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» υπό τον Γιάννη Μώραλη.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα και τις φήμες, λοιπόν, ο Γιάννης Μώραλης, με ανακοίνωσή του, αποφάσισε να καλέσει τον Πέτρο Κόκκαλη να αποσαφηνίσει τη θέση του για το αν όντως θα είναι ή όχι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και στην περίπτωση που θα είναι υποψήφιος, του ζητά να παραιτηθεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του είναι αντίπαλος του συνδυασμού.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η ανακοίνωση

Δημοσιεύματα φέρνουν τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κόκκαλη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε τον κύριο Κόκκαλη αν πράγματι είναι αυτή η επιλογή του, να υποβάλλει την παραίτηση του από τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», καθώς είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.