ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – Πλήγμα στη γαλάζια πολυκατοικία

Ανέβασε μάλιστα στο Facebook σχετική ανάρτηση με Video και φωτογραφίες του:

Έχω μια πόλη στην καρδιά μου!Είμαι περήφανος για την ιστορία της.Θυμάμαι και αναπολώ πολλές φορές, τις φωτεινές στιγμές της.Την έχω ζήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Ξέρω τις δυνατότητές της αλλά και βιώνω τις αδυναμίες της.Τη βλέπω εγκαταλελειμμένη και πληγωμένη.Ακούω τα γιατί των ανθρώπων της.Την έχω ονειρευτεί στην προοπτική της καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή. Για αυτό το όραμα, έχω το σχέδιο και θέλω να γίνει πραγματικότητα.Έχω την Αθήνα στην καρδιά μου και για αυτή την Αθήνα αξίζει να αγωνιστούμε!ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ.

Το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είχε προαναγγείλει την υποψηφιότητά του και τελικά την έκανε πράξη γεγονός που προκαλεί έναν ακόμη πονοκέφαλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Βουλγαράκης θα βρεθεί αντίπαλος με τον Κώστα Μπακογιάννη που ασχέτως πώς προωθεί την δική του υποψηφιότητα πριμοδοτείται από τη Νέα Δημοκρατία. Το θέμα είναι ότι προφανώς υπάρχει μια ΝΔ του Κυριάκου και μια ΝΔ παραδοσιακών δεξιών που δεν αντέχει την ακροδεξιά κατρακύλα του σημερινού προέδρου της ΝΔ. Μπερδέματα λοιπόν και πονοκέφαλος στην Πειραιώς!

ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Έχω μια πόλη στην καρδιά μου! Είμαι περήφανος για την ιστορία της. Θυμάμαι και αναπολώ πολλές φορές, τις φωτεινές στιγμές της. Την έχω ζήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ξέρω τις δυνατότητές της αλλά και βιώνω τις αδυναμίες της. Τη βλέπω εγκαταλελειμμένη και πληγωμένη. Ακούω τα γιατί των ανθρώπων της. Την έχω ονειρευτεί στην προοπτική της καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή. Για αυτό το όραμα, έχω το σχέδιο και θέλω να γίνει πραγματικότητα. Έχω την Αθήνα στην καρδιά μου και για αυτή την Αθήνα αξίζει να αγωνιστούμε!

ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ.

 

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.