ΡΕΠΠΑΣ: Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν σημαίνει σύγκλιση με τη ΝΔ

«Η αυτονομία του Κινήματός μας είναι εκ των ουκ άνευ», επισημαίνει ο Δημήτρης Ρέππας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής». Χαρακτηρίζει «προμετωπίδα» την κριτική προς την κυβέρνηση, ωστόσο υπογραμμίζει ότι αυτό «ίσως επικαλύπτει τις διαφορές με τη ΝΔ, που και αυτή βρίσκεται στην αντιπολίτευση». «Αυτό δεν σημαίνει σύγκλιση με την -αν προκύψει- κυβερνητική ΝΔ. Αντιθέτως», ξεκαθάρισε.

Αναφορικά με την πρόσφατη εκδήλωση των Ευρωσοσιαλιστών, σχολιάζει: «Δεν κλήθηκε το Κίνημά μας από την αρχή στην οργάνωση και ανάπτυξη αυτής της πρωτοβουλίας, αλλά εκ των υστέρων ως επισκέπτης-ομιλητής. Προφανώς σκοπίμως για να τονιστεί ο επικυρίαρχος ρόλος του οικοδεσπότη». Ωστόσο, εκφράζει διαφωνία για την απόφαση να απέχει το ΚΙΝΑΛ από την εκδήλωση. «Εγώ και πάλι δεν θα δίσταζα να αξιοποιήσω το βήμα για να προβάλω τις θέσεις μου με τη σχετική κριτική προς τους ανιστόρητους. Δεν παραχωρούμε ζωτικό χώρο. Όταν έχεις με το μέρος σου την αλήθεια, οι άλλοι δεν θα ήθελαν να ακουστεί και η απουσία το διευκολύνει», τονίζει.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Τέλος, ο κ. Ρέππας επικρίνει το κυβερνών κόμμα, ότι «αναζητά… προοδευτικές συμμαχίες για προεκλογική χρήση». «Η επιδίωξη για συγκλίσεις αξίζει να εκφραστεί όχι με όρους συγκυριακής σκοπιμότητας, αλλά με όρους ιστορικής ευθύνης. Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να απέχει πολύ από αυτό», καταλήγει.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.