Τατσόπουλος… ο λάτρης του Μητσοτάκη

«Φυσικά και δεν έγινα ΝΔ. Εξακολουθώ να ανήκω στην Κεντροαριστερά, όπως και τότε που συνεργαζόμουν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να υπηρετήσω το σχέδιο του Μητσοτάκη για διεύρυνση της ΝΔ και αυτό όχι για τη ΝΔ αλλά για τη χώρα. »!

Ο κ. Τατσόπουλος είναι λοιπόν και «κεντροαριστερός» και… μητσοτακικός! Μάλιστα δήλωσε απερίφραστα και ότι «ο Μητσοτάκης είναι η τελευταία ευκαιρία της χώρας. Αυτή είναι η μόνη λύση για να σπάσει ο φαύλος κύκλος του λαϊκισμού»!!

Σε ερώτηση για το κατά πόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ηγέτης, απάντησε με… παρρησία:

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

«Ο Μητσοτάκης είναι ηγέτης. Έχει καταφέρει να κρατήσει το κόμμα του ενωμένο, παρά όλες τις παγίδες που στήθηκαν με στόχο τη διάσπαση της ΝΔ».

Το οξύμωρο είναι ότι στην ίδια συνέντευξή του ο Πέτρος Τατσόπουλος χαρακτήρισε ως «νέα γενιά καιροσκόπων αυτή που βλέπουμε σήμερα στα πρόσωπα του Τζανακόπουλου ή της Αχτσιόγλου»! Από τα λεγόμενα του ιδίου, ωστόσο, προκύπτει ότι ο ακραίος καιροσκοπισμός κρύβεται μάλλον στις δικές του πολιτικές επιλογές να συνεργαστεί με τη ΝΔ του Κυριάκου, του Άδωνη και των άλλων (ακρο)δεξιών παιδιών. Μένει να φανεί πού θα σταματήσει ο κατήφορος του συγγραφέως…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.