ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛΛ. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ του Μαρινάκη

Συντάκτης:  Δ. ΤΕΡΖ

Το Σάββατο τα στελέχη και οι ψηφοφόροι του Κινήματος Αλλαγής καλούνται να αγοράσουν ΤΑ ΝΕΑ. Το SMS που εστάλη μαζικά από το ΚΙΝ.ΑΛΛ. προς στελέχη και φίλους ήταν ξεκάθαρο: «Αύριο με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» κυκλοφορεί βιβλίο αφιερωμένο στον Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι μια ιστορική έκδοση 300 σελίδων για τη ζωή και το έργο του».

sms

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Ομολογουμένως είναι η πρώτη φορά που το ΚΙΝ.ΑΛΛ. προχωρά σε μια τέτοια κίνηση, να «διαφημίζει» δηλαδή ένα μέσο, η γραμμή του οποίου είναι απόλυτα ταυτισμένη με τη Ν.Δ.

Άλλοι καιροί, άλλα ήθη θα έλεγε κανείς, πόσο μάλλον από τη στιγμή που και άλλα μέσα προχώρησαν σε αφιερώματα στον Ανδρέα Παπανδρέου -η «Εφ.Συν.» ανάμεσά τους- ωστόσο δεν υπήρξε ανάλογη κίνηση, τότε, από την Χαριλάου Τρικούπη.
Είναι προφανές ότι η Φώφη Γεννηματά έχει διαλέξει το δρόμο της. Εκτός από ακολούθημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, πλέον γίνεται ουρά και του Βαγγέλη Μαρινάκη.  (Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.