ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ συγκροτούνται ΚΟ με δανεικούς βουλευτές

Αντίθετος στη συγκρότηση Κοινοβουλευτικών Ομάδων με δύο και τρεις βουλευτές, ή με «δανεικούς βουλευτές» εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Αν και το Ποτάμι, ως Κοινοβουλευτική Ομάδα, έχει διαλυθεί, ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθαρίζει την αντίθεσή του με τυχόν τέτοιες εξελίξεις, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν μας ενδιαφέρουν τα ευκαιριακά κομματικά οφέλη».

«Κοινοβουλευτικές ομάδες με 2 και 3 βουλευτές δεν μπορεί να υπάρξουν. Όπως δεν μπορεί να συγκροτούνται Κ.Ο. με δανεικούς βουλευτές. Ξεκάθαρα λόγια. Το Ποτάμι έχει αρχές. Δεν τις θυσιάζει ούτε στα μικρά ούτε στα μείζονα. Δεν μας ενδιαφέρουν τα ευκαιριακά κομματικά οφέλη», τονίζει ο κ. Θεοδωράκης.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Κοινοβουλευτικές ομάδες με 2 και 3 βουλευτές δεν μπορεί να υπάρξουν. Όπως δεν μπορεί να συγκροτούνται Κ.Ο. με δανεικούς βουλευτές. Ξεκάθαρα λόγια. Το Ποτάμι έχει αρχές. Δεν τις θυσιάζει ούτε στα μικρά ούτε στα μείζονα. Δεν μας ενδιαφέρουν τα ευκαιριακά κομματικά οφέλη.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.