ΝΔ: ΠΑΛΑΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ Διαμαντοπούλου στον επικοινωνιακό μηχανισμό της Πειραιώς

 

Σε διάταξη εκλογικής μάχης θέτει τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης που προετοιμάζεται για όλες τις κάλπες -βουλευτικές, ευρωβουλευτικές και αυτοδιοικητικές- που επίκεινται.

Σε αυτό το πλαίσιο αλλάζει από σήμερα, Πέμπτη, η στελέχωση των γραμματείων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την αντικατάσταση όσων ανήκαν ως τώρα στον μηχανισμό και τον αφήνουν για να δώσουν τη μάχη του σταυρού στις εκλογές.

Στις θέσεις όσων αποχωρούν θα αξιοποιηθούν νέα πρόσωπα που «θα δώσουν από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες του 2019», όπως αναφέρουν επιτελείς της Πειραιώς. Ενδεικτικό της ριζικής ανανέωσης, υποστηρίζουν οι ίδιοι, είναι ότι το νέο σχήμα θα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 73%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Από τα πρόσωπα που αναμένεται να ανακοινωθούν, πολλές συζητήσεις αναμένεται να προκαλέσει η τοποθέτηση του προερχόμενου από την Κεντροαριστερά Γιάννη Μαστρογεωργίου στη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου, αντί των Κώστα Κυρανάκη και Νίκου Ρωμανού που αποχώρησαν για να πολιτευθούν στον νότιο και το βόρειο, αντιστοίχως, τομέα της Β΄ Αθηνών.

Σε πρώτη φάση, ο κ. Μαστρογεωργίου θα εκπροσωπεί τη Νέα Δημοκρατία μαζί με την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, η οποία, ωστόσο, αναμένεται να αποχωρήσει από εκπρόσωπος αφού πρόκειται να πολιτευθεί, κατά πάσα πιθανότητα στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ο νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος υπήρξε επί χρόνια στενός συνεργάτης της πρώην υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία τον είχε ορίσει διευθυντή στο think tank «ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, τον προσέγγισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και, στο πλαίσιο των ανοιγμάτων του προς το χώρο του Κέντρου, τον όρισε γενικό διευθυντή του «Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής».(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.