Το ηχητικό του EUROactiv που καίει τον γιαλαντζί μακεδονομάχο Κυριάκο Μητσοτάκη και αδειάζει τον ανθέλληνα Μανφρεντ Βεμπερ για την «Συμφωνία των Πρεσπών»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη δεχθεί, εντός Ελλάδος, με δήλωση του στην ΔΕΘ, να ονομαστεί η χώρα «Βόρεια Μακεδόνια» κι εκτός Ελλάδας, όπως μαθαίνουμε από όλες τις πηγές έχει δεχθεί και την συμφωνία των Πρεσπών.

Το ηχητικό του EUROactiv που καίει τον υποκριτή Κυριάκο Μητσοτάκη

Weber answered: “We are in a process, the proposals are on the table now and everybody knows this has to be solved to give Macedonia a positive economic and European future.”

«μτφ Είμαστε σε διαδικασία, οι προτάσεις βρίσκονται στο τραπέζι τώρα και όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να επιλυθεί ώστε να δοθεί στη Μακεδονία (σκέτο!) ένα θετικό οικονομικό και ευρωπαϊκό μέλλον«.

[Another journalist followed up]: Does New Democracy know that this has to be solved? If their votes will be needed in the Greek plenary will you pick up the phone?

«μτφ Γνωρίζει η Νέα Δημοκρατία ότι αυτό πρέπει να λυθεί; Εάν οι ψήφοί τους θα χρειαστούν στην ελληνική Ολομέλεια, θα πάρετε το τηλέφωνο; »

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Weber: First of all, they have a government to negotiate the deal… and is responsible…

«μτφ Πρώτα απ ‘όλα, έχουν μια κυβέρνηση να διαπραγματευτεί τη συμφωνία … και είναι υπεύθυνη …«

[Intervention by another journalist]: The deal is finalised…»

«μτφ Η συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί …«

WeberBut again, the opposition is formally not needed for accepting now the compromise. So, it’s the role of opposition to show an alternative, that is the role of an opposition, and Kyriakos is not opposing to the principle idea to find a compromise.   

«μτφ Αλλά και πάλι, η αντιπολίτευση δεν είναι τυπικά απαραίτητη για την αποδοχή τώρα του συμβιβασμού. Έτσι, ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να δείξει μια εναλλακτική λύση, δηλαδή ο ρόλος μιας αντιπολίτευσης, και ο Κυριάκος δεν αντιτίθεται στην ιδέα της αρχής να βρει έναν συμβιβασμό. »

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.