ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Τεντόμας εναντίον Γερουλάνου-Μπακογιάννη

Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους Αθηναίων με τον Χρήστο Τεντόμα της πρωτοβουλίας πολιτών «Η Αθήνα Είμαστε Εμείς»να περνά στην αντεπίθεση για το πρόγραμμα που έχει ο κάθε υποψήφιος.

Η πρόσφατη καταγγελία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιου Δημάρχου Παύλου Γερουλάνου περί αντιγραφής της καμπάνιας του από τον επίσης υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων και μέχρι και σήμερα Περιφερειάρχη Κεντρικής Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη φανερώνει την ένδεια προγραμματικού λόγου ήδη πέντε μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, αναφέρει ο Χρήστος Τεντόμας.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

«Ως πρωτοβουλία πολιτών «Η Αθήνα Είμαστε Εμείς» είμαστε η μόνη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση στην Αθήνα που έχει ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια τις δημόσιες διαβουλεύσεις, τις καταγραφές προβλημάτων στις γειτονιές της πόλης και στην σύνταξη του μόνου μέχρι στιγμής ολοκληρωμένου προγράμματος εξόδου της Αθήνας απο την κρίση. Και όλα αυτά χωρίς να μας απασχολούν οι προεκλογικές εντυπώσεις της τελευταίας στιγμής… Είμαστε δε οι μόνοι που δικαιούμεθα να διαμαρτυρόμαστε για την ασύστολη αντιγραφή που έχουμε δεχθεί.  Ο Παύλος Γερουλάνος ξεκίνησε την αντιγραφή   πανηγυρικά με το σύνθημα «Η Αθήνα είσαι Εσύ», το αν αυτός πρώτος συνέχισε και στα υπόλοιπα ή ταυτόχρονα με τον Κώστα Μπακογιάννη δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε! Σε λάθος …πόλη τσακώνονται λοιπόν!», αναφέρει.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.