Ο τρόμος του COVID-19 “φουσκώνει” τη συνωμοσιολογία…

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΤΑΚΙΔΟΥ
Στις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνει η ανθρωπότητα κυκλοφορούν πολλά σενάρια συνωμοσίας, πολλές προφητείες που επιχειρούν να ερμηνεύσουν την φρικτή πανδημία του κορωναϊού.
Το θέμα δεν θα μας απασχολούσε…
αν δεν πληροφορούμασταν την ύπαρξη μιας Έκθεσης ενός έγκριτου Ιδρύματος που προέβλεψε όλα όσα ζούμε σήμερα.
Ο Τούρκος συγγραφέας Σονέρ Γιαλτσίν εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο Kara Kutu (Μαύρο Κουτί), στις 12.11.2019, το οποίο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και σχόλια.
Τις τελευταίες 4-5 μέρες ο Τύπος ασχολείται με μία Έκθεση που αναφέρει στο βιβλίο του ο συγγραφέας, η οποία δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο στις 25.5.2010 www.rockefellerfoundation.org/news/publications/scenarios-future-technology/.
Η Έκθεση είχε τίτλο “Το μέλλον της Τεχνολογίας και η Παγκόσμια Ανάπτυξη”.
Σσύμφωνα με τα δημοσιεύματα …..ένας ιός θα κάνει άνω κάτω τις οικονομίες των ανεπτυγμένων χωρών, θα γίνει αφορμή να διευρυνθούν οι εξουσίες των ηγετών.
Οι πολίτες θα αναγκαστούν να φορούν μάσκες, θα κλείσουν καταστήματα, θα αδειάσουν γραφεία και για να μετακινηθούν με τα ΜΜΜ και να ψωνίσουν στα σούπερ Μάρκετ θα ελέγχονται με θερμικές κάμερες.
Ο ιός θα προκαλέσει την καταστροφή των οικονομιών, θα συντρίψει τον τουρισμό και θα αλλάξει την ζωή όλων. Μόνο η Κίνα θα βγει νικήτρια από αυτή την συμφορά….

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.