Σκληρή τηλεοπτική σύγκρουση με την επαναφορά του Mega

Σκληρή σύγκρουση αναμένεται στο τηλεοπτικό πεδίο, εξαιτίας της επιστροφής του Mega στις οθόνες, υπό νέα ιδιοκτησία και διεύθυνση. Η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στο παιχνίδι, ο οποίος απέκτησε την έκτη τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας και στη συνέχεια και τα περιουσιακά στοιχεία του Mega, αναδιατάσσει το τηλεοπτικό σκηνικό.

Σύμφωνα με το typologies.gr, τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι: Η συμμαχία StarAlpha, υπό τη Motor Oil, που δημιουργεί τον πρώτο πυλώνα στο πεδίο της τηλεοπτικής αναμέτρησης. Ο ΑΝΤ1 με τη δυναμική του επαναφορά στην τηλεθέαση και τη συνεργασία του με το Μακεδονία TV, το οποίο εκπέμπει πανελλαδικά ως θεματικός σταθμός, χωρίς να έχει ακόμη προκηρυχθεί από το ΕΣΡ η συγκεκριμένη κατηγορία αδειών. Σε ξεχωριστό αυτόνομο ρόλο με το Open, με τη δύναμη της Θεσσαλονίκης και του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης. Απέναντί τους ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την ισχύ του Ολυμπιακού.

Πρωταρχικό ζήτημα είναι η κατανομή της διαφήμισης και τα ποσά που θα πρέπει να δαπανηθούν σε προγράμματα και παραγωγές. Βασικός συντελεστής στη νέα τηλεοπτική εξίσωση θεωρείται η επιρροή στο πολιτικό πεδίο, με τη θέση που θα έχει κάθε κανάλι απέναντι στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.