ΣΟΚ!!!Κυρία Κεραμέως αυτό που θα δείτε είναι μια καθημερινή μέρα σε ΕΠΑΛ σχολείο.

Βίντεο με τραμπουκισμό και απειλές κατά ζωής σε καθηγήτρια, προκαλεί αποτροπιασμό. Η κυρία Κεραμέως υπάρχει, ή ασχολείται μόνο με τα κολέγια;

Και όμως δεν είναι μόνο τα παιδιά. Το βίντεο που ακολουθεί αποκαλύπτει ότι και οι καθηγητές είναι στο έλεος κάθε τραμπούκου.

Το βίντεο που ακολουθεί δεν είναι μέρος κάποιας αμερικανικής ταινίας βίας αλλά ντόπια ψευτομαγκιά, που όπως φαίνεται έχει οδηγήσει την κατάσταση εκτός ελέγχου.

Δείτε το με δική σας ευθύνη καθότι περιέχει απίστευτες ύβρεις.

«Αδιανόητη» χαρακτήρισε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως τη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια με αφορμή διαγραφή απουσίας, που έγινε γνωστή μέσω βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο.

Σε ανάρτηση που έκανε η υπουργός σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι η υπόθεση διερευνάται ήδη αρμοδίως.

Η ανάρτηση της κ. Κεραμέως έχει ως εξής:

«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας διερευνάται ήδη αρμοδίως ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του. Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.