Σκάνδαλο: «Δημοσιογράφοι» – τρωκτικά στήνουν ιστοσελίδες με ανύπαρκτη επισκεψιμότητα για να ροκανίζουν διαφημίσεις τραπεζών και δημοσίων επιχειρήσεων

Σε σκάνδαλο πρώτου μεγέθους αναμένεται εξελιχθούν οι αποκαλύψεις αναφορικά με ιστοσελίδες οι οποίες δημιουργήθηκαν λίγο πριν από τις εκλογές του καλοκαιριού και ενώ εμφανίζουν ανύπαρκτη επισκεψιμότητα παίρνουν διαφημίσεις από τράπεζες και δημόσιες επιχειρήσεις.

Το σχέδιο της… γαλάζιας κανονικότητας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη λοιπόν. Εκτός από τους διορισμούς ακόμη και συγγενών του πρωθυπουργού, περιθωριακοί και ανυπόληπτοι «δημοσιογράφοι» έχοντας στήσει ιστοσελίδες, οι οποίες παρουσιάζουν ελάχιστη ή ανύπαρκτη επισκεψιμότητα, έχουν ορμίσει για τα καλά στο βάζο με το μέλι.

Χαρακτηριστική η περίπτωση ιστοσελίδας, η οποία δημιουργήθηκε ως δήθεν ενημερωτική λίγο πριν από τις εκλογές του περασμένου καλοκαιριού. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ενώ έχει ελάχιστη επισκεψιμότητα έχει καταφέρει και παίρνει διαφήμιση από τράπεζες, αλλά και από δημόσιες επιχειρήσεις. Το πλέον σκανδαλώδες; Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν έχει μπει ποτέ στο On Line Μedia μητρώο. Λέγεται μάλιστα ότι οι διαχειριστές της ουδέποτε έδειξαν στοιχεία επισκεψιμότητας στους διαφημιζόμενους, ενώ επικαλούνται το alexa.com στο οποίο είναι συνδρομητές με αποτέλεσμα η γνωστή, αλλά όχι αξιόπιστη, πλατφόρμα να τους… ανεβάζει σε μία κατάταξη, η οποία για τους γνωρίζοντες δεν έχει στην πραγματικότητα καμία αξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο «κόλπο» συμμετέχουν και στελέχη του «γαλάζιου» μηχανισμού εξουσίας, ενώ οργιάζουν οι φήμες για το ποιος είναι όγκος των χρημάτων, αλλά και που καταλήγουν τελικά τα χρήματα των διαφημίσεων, τα χρήματα δηλαδή του ελληνικού λαού που «μάτωσε» στα χρόνια της μνημονιακής λαίλαπας και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν αφορούν τώρα στις τράπεζες, αλλά και τις δημόσιες επιχειρήσεις που έχουν εξελιχθεί σκανδαλωδώς σε χορηγούς των συγκεκριμένων ιστοσελίδων. Γνωρίζουν ότι πετάνε τα χρήματά τους, δηλαδή τα χρήματα του ελληνικού λαού σε ιστοσελίδες τις οποίες τις παρακολουθούν ελάχιστοι χρήστες; Έχουν μήπως δεχθεί εντολές και οδηγίες από τα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια ώστε να συντηρούν με γενναία διαφήμιση ξεπεσμένους ή αποτυχημένους δημοσιογράφους, οι οποίοι σχεδόν μόνιμα στην καριέρα τους σιτίζονται από το ελληνικό δημόσιο; Έχουν πέσει οι διαφημιζόμενοι θύματα παραπλάνησης ή παραπληροφόρησης, δηλαδή τους έχουν δείξει ψεύτικα στοιχεία επισκεψιμότητας;

Σε κάθε περίπτωση πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις ισχυρίζονται ότι “έχει στηθεί κυριολεκτικά φάμπρικα”, η οποία έχει θέσει στο στόχαστρο κρατικό χρήμα και το χρήμα των τραπεζών. Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι στελέχη τραπεζών, αλλά και στελέχη του συστήματος διακυβέρνησης θα βρεθούν εκτεθειμένα σε αυτή την ιστορία η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι το… Μέγαρο Μαξίμου.

Μείνετε συντονισμένοι διότι οι αποκαλύψεις θα είναι συγκλονιστικές.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.