Ο Βερβεσός πρόεδρος του ΔΣΑ με 60%!

Άρχισαν τα όργανα και βέβαια το αποτέλεσμα είναι αφιερωμένο σε αυτούς που ακόμα πιστεύουν τις μαϊμού δημοσκοπήσεις που θέλουν να πείσουν τους ιθαγενείς ότι ο Μητσοτάκης προηγείται! Τρανταχτό παράδειγμα η συντριβή του Μητσοτάκη και του εκλεκτού του στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, που παραδοσιακά είναι βαρόμετρο και για το εκλογικό αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές.
Η συντριβή όμως είναι διπλή διότι ο Δημήτρης Βερβεσός που ποτέ δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί παρότι ήταν συνεχώς υποψήφιος τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να επικρατήσει του εκλεκτού του Μητσοτάκη ο οποίος μάλιστα είχε συσπειρώσει γύρω του τους υβριστές του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου. Ενδεικτικό και το τεράστιο ποσοστό αποχής. Φανταστείτε τι θα πάθει ο Μητσοτάκης στις εθνικές εκλογές.
Νίκη για τον Δημήτρη Βερβεσό ο οποίος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για 4 χρόνια.
Στο 100% των καταμετρημένων ψήφων έχει συγκεντρώσει το 57,62% και 4.742 ψήφους, ενώ ο Δημήτρης Αναστασόπουλος 42,38% και 3.488 ψήφους.
Μεγάλος νικητής και αυτής της εκλογικής αναμέτρησης ήταν η αποχή, αφού επί συνόλου 20.990 εγγεγραμμένων δικηγόρων ψήφισαν περίπου 8.888 δικηγόροι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.