Η Ελληνική Λύση για την παραίτηση της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης: Η ΝΔ είναι ΣΥΡΙΖΑ, το γνωρίζαμε, απλά τώρα επιβεβαιωθήκαμε

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Λύση για την παραίτηση της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης.

Σε αυτήν σημειώνει «Αναφορικά με “την παραίτηση” της Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης κας Φαίης Νικητοπούλου, μόνο και μόνο επειδή τόλμησε να πει την αλήθεια σε πράγματα που ξέρουν όλοι, αλλά κανείς δεν τολμά -πέραν την Ελληνικής Λύσης- να εκστομίσει, επισημαίνουμε τα εξής:

Η ΝΔ είναι ΣΥΡΙΖΑ, το γνωρίζαμε, απλά τώρα επιβεβαιωθήκαμε! Δεν τους νοιάζουν οι Έλληνες και διακατέχονται από Ελληνοφοβία! Μια απλή ερώτηση τους θέτουμε μόνο :

Πόσους λαθροεισβολείς φιλοξενούν στα σπίτια τους οι δήθεν φιλάνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ; Γιατί δεν ρωτούν την κοινωνία να τους πει τη γνώμη της;

Η Ελληνική Λύση επαναλαμβάνει αυτό που έχει διατυπώσει δημόσια! Δημιουργία οργανωμένων δομών σε ακατοίκητα νησιά για τους λαθροεισβολείς, κλείσιμο συνόρων και άμεση επαναπροώθησή τους στην Τουρκία».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.