Άρχισε να κλαψουρίζει ο Μαυρίδης του liberal πριν βγάλει τη νέα εφημερίδα και του φταίει ο Ιβάν Σαββίδης

Δεν έχει ξαναγίνει. Ο υπεύθυνος του σάιτ, liberal.gr, Θανάσης Μαυρίδης που θα βγάλει (και αυτός) εφημερίδα τις επόμενες ημέρες, άρχισε από τώρα να γκρινιάζει. Του φταίνε, λέει, οι δημοσιογράφοι και οι διαχειριστές των ιστοσελίδων που δεν προβάλλουν το εγχείρημα που θα δώσει δουλειά σε 70 δημοσιογράφους. Ειναι το εγχείρημα για το οποίο έψαχνε χρήματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Να τα βρήκε άραγε; 
Του φταίει, του Μαυρίδη και ο Ιβάν Σαββίδης που μοιράζει 1000 ευρώ στους εργαζόμενους. Και κόπτεται, ο κολλητός της Ξαφά και του Τζήμερου για τους εργαζόμενους. Ποιος; Ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας που προβάλλει τις πιο αντικοινωνικές ιδέες. Διότι, εργαζόμενοι είναι μόνο η παρέα του Μαυρίδη. 
Γελάει ο κόσμος. 
Δείτε τι έγραψε στο facebook
«Την Δευτέρα βγαίνει μία νέα εφημερίδα, ο Φιλελεύθερος, η οποία δίνει δουλειά σε 70 δημοσιογράφους, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων ήταν άνεργοι. Οι.. “συνάδελφοι” που διαχειρίζονται τα blogs με ειδήσεις των media δεν βρήκαν ούτε έναν καλό λόγο να πουν. Προφανώς οι δικοί μας εργαζόμενοι δεν αξίζουν γι αυτούς ούτε μια ευχή για “καλή τύχη”. Δεν το λέω ως παράπονο. Απλά το επισημαίνω για να μην διαμαρτύρονται κάποιοι στο μέλλον για την κατάσταση στον Τύπο. Για τα 1000 ευρώ που μοιράζουν οι ολιγάρχες σε εξαθλιωμένους δημοσιογράφους, σαν να πρόκειται για Αι Βασίληδες. Δεν περίμενα ότι ο δρόμος θα ήταν στρωμμένος με ροδοπέταλα. Αλλά αυτό που συμβαίνει με τον Φιλελεύθερο δεν έχει ξαναγίνει. Καλό βράδυ “συνάδελφοι”.»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.