Οι Τούρκοι οργανώνουν «πυρήνες» εξέγερσης αλλοδαπών – Το «νεκρό» βρέφος της Μόριας ήταν εντόσθια…προβάτων!

Πληροφορίες σοκ που έρχονται από τη Λέσβο αποδεικνύουν πως υπήρξαν οργανωμένοι πυρήνες εξτρεμιστών που προσπάθησαν να οδηγήσουν σε εξέγερση τους χιλιάδες αλλοδαπούς και να θέσουν υπό πολιορκία το νησί χρησιμοποιώντας…. εντόσθια προβάτων ως νεκρό βρέφος.
Όλα αυτά δείχνουν πως οι οργανωμένοι πυρήνες εξτρεμιστών προχώρησαν σε συντονισμένες επιχειρήσεις προπαγάνδας με απρόβλεπτες συνέπειες για την εθνική ασφάλεια της χώρας.
Το βράδυ της Κυριακής ενώ ήταν σε εξέλιξη τα επεισόδια και η φωτιά στο ΚΥΤ της Μόριας πληροφορίες έκαναν λόγο για δύο νεκρούς: μια γυναίκα και ένα βρέφος.
Την επόμενη ημέρα τόσο το Υπουργείο Υγείας όσο και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με ανακοίνωση και συνέντευξη Τύπου αντίστοιχα διέψευσαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι υπάρχει νεκρό βρέφος.
Αντίθετα ο θάνατος της γυναίκας είχε επιβεβαιωθεί από το Νοσοκομείο της Μυτιλήνης από το βράδυ της Κυριακής που μεταφέρθηκε η σορός της.
Κι ενώ έτρεχαν αυτές οι διαψεύσεις πληροφορίες επέμεναν ότι υπάρχει νεκρό βρέφος το οποίο μάλιστα οι πρόσφυγες περιέφεραν μέσα σε κουβέρτα κατά τα διάρκεια των επεισοδίων.
Μάλιστα στα social media υπήρχαν αναρτήσεις που έκανα αναφορά ακόμη και για δύο νεκρά βρέφη.
Μετά τη λήξη των επεισοδίων – σύμφωνα με πληροφορίες – το περιεχόμενο της κουβέρτας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Και επειδή το περιεχόμενο της κουβέρτας δεν είχε σχέση με άνθρωπο…. από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης κλήθηκαν εσπευσμένα τα ξημερώματα της Δευτέρας στελέχη της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας όπου πιστοποιήσαν ότι το μισο – καμένο περιεχόμενο είναι εντόσθια από πρόβατα… από δυο διαφορετικά πρόβατα!
Προσοχή σκληρές εικόνες με ευαίσθητο περιεχόμενο

Филокалия ن@filokalia
Islamists in slaughter locals’ cats ,dogs, goats , even pregnant, skin,cook and eat them.
Photos of the remains (skins-entrails) https://twitter.com/perdiccasi/status/1179174357433761796 …
Perdiccas I Argos_Dynasty@perdiccasi
Συγνώμη γι αυτές τις εικόνες που κοινοποιω …

Καθημερινές εικόνες στα χωράφια της Μόρια ..
Σφάζουν και τρώνε ζώα γάτες σκύλους κατσίκες ακόμη με μωρά στην κοιλιά τους
Τα γδερνουν αφήνοντας μόνο την προβιά τους με τα εντόσθια τους όπως βλέπετε πεταμένα δεξιά και αριστερά.

We can’t show you everything!
We automatically hide photos that might contain sensitive content.
22 people are talking about this

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.