Πάνος Καμμένος«Fake News οι συκοφαντίες κατά των Ενόπλων Δυνάμεων και το ότι το κόστος είναι 15πλάσιο από την Τουρκία

Ειναι fake news η αθλιότητα  εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων και προσωπικά του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, για τα δηθεν κονδύλια. Που απο το υποτιθέμενο 1,6 δις στην πραγματικότητα δεν υπερβαίνουν τα 150 εκ!

Πρώτον γιατί το υπουργείο για κάθε ενα ευρώ που διαχειρίστηκε, για πρώτη φορα στην Ελλαδα ανάρτησε τα πάντα στο διαδίκτυο, στα επιτελεία αλλά και στην διαύγεια και μαλιστα δίγλωσσα, ωστε να μπορούν να τα ελέγχουν ολοι και στο εξωτερικό, όποτε ειναι αλητεία και μονον να αφήνει υπόνοιες κατά της Ελλαδος οποιοσδήποτε Έλληνας δημοσιογράφος.

Δεύτερον δεν εχουν γινει απ´ευθείας αναθέσεις για την σίτιση, ούτε καν εχουν γινει και οι νόμιμες απ´ευθειες αναθέσεις που προβλέπει ο νόμος για ποσά κάτω των €20.000!

Επιπλεον, ο ιδιος ο ΥΕΘΑ απο την ανάληψη των καθηκόντων του θεσμοθέτησε την υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου, προκειμένου να ελέγχει κάθε κίνηση του υπουργείου. Ειδικά για την διαχείριση του προσφυγικού, γίνεται ανα μήνα έλεγχος απο ορκωτούς λογιστές ωστε να μην υπαρχει οτιδήποτε μεμπτό.

Ο ΥΕΘΑ υπενθύμισε ότι οι ΕΔ κλήθηκαν να κατασκευάσουν 9 κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, μέσα σε 13 ημέρες. “Αν δεν υπήρχαν οι ΕΔ ,οι άνθρωποι θα ήταν νηστικοί”, είπε ο ΥΕΘΑ ,αναφερόμενος στην εμπλοκή τους η οποία περιλαμβάνει και την ευθύνη προκήρυξης διαγωνισμών που είχαν να κάνουν με την τροφοδοσία των προσφύγων. Θέμα διαφάνειας ,δεν υπάρχει. “Είναι προσβολή για το προσωπικό των ΕΔ που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της διαχείρισης του προσφυγικού, τα όσα γράφονται και λέγονται ,χωρίς να έχει δοθεί ούτε ένα στοιχείο”, δήλωσε ο ΥΕΘΑ.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Τι είπε ο ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτης Ρήγας

Όλα αυτά ξεκίνησαν από τον κ. Κωσταράκο, με όσα έγραψε. Θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί όσοι δεν γνωρίζουν το θέμα, είπε ο ΑΝΥΘΕΑ Παναγιώτης Ρήγας. Πρέπει να πιστώσουμε στις ΕΔ την προσφορά τους στην μεγάλη προσφυγική κρίση. Για τη Μόρια είπε ότι γίνονται τεράστιες προσπάθειες για την μεταφορά προσφύγων στην ενδοχώρα.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ,αναφερόμενος στον κ. Κωσταράκο, ότι “στο προσωπικό που αναφέρεται ο κ. Κωσταράκος δεν συμπεριλαμβάνονται ο μάγειρας και τα άλλα μέλη της αποστολής του στις Βρυξέλλες”.Ο ίδιος ήταν Α/ΓΕΕΘΑ όταν άρχισαν οι δαπάνες. Εξεπλάγην απ΄ όσα έγραψε. Πως ενέπλεξε τις ΕΔ τις οποίες διοίκησε…Ξέρει ο κ. Κωσταράκος πως διαχειριζόμαστε τα κονδύλια… Οι ΕΔ δεν έχουν αποστολή το προσφυγικό. Έπρεπε να εμπλακούμε, γιατί ζήτησαν από την Ελλάδα 13 δομές σε 9 ημέρες”.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι αν η εφημερίδα Φιλελεύθερος δεν δημοσιεύσει την αναλυτική απάντηση του ΥΠΕΘΑ, θα καταθέσει αγωγή και όπως είπε απελευθερώνει κι όποιο στέλεχος επιθυμεί να κάνει το ίδιο. Είπε ότι δεν τέθηκε κανένα απολύτως ερώτημα από την εφημερίδα για το θέμα που ήθελαν να κάνουν πρωτοσέλιδο. Γι΄ αυτό και επέλεξε την μήνυση. “Εγώ πρώτος είχα ζητήσει την άρση της ασυλίας μου, όταν μου είχε κάνει μήνυση ο κ. Πάχτας”, κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Για το πλαστό δημοσίευμα οτι η Ελλαδα ξοδεύει 15πλασιο από την Τουρκια, το ψεύδος έγκειται, οπως αναφέρει το Ντοκουμεντο της AIDA που δημοσιεύουμε παρακάτω, στην Τουρκια ζητούν άσυλο μολις 6,7% των προσφύγων όποτε μονον αυτοί χρηματοδοτούνται απο την Ευρωπη, ενω στην Ελλαδα ζητούν άσυλο σχέδιο το 100% των προσφύγων για τους προφανείς λόγους.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ aida_tr_2017update

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.