Έστελναν γλάστρες ως δώρο στον Παναγιωτόπουλο και τις «ξεψάχνιζε» για… κοριούς

Η διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών αλλά και των συζητήσεων που γίνονται στο υπουργείο Άμυνας είναι σίγουρα αναγκαία, ωστόσο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος φαίνεται «παραπήρε» στα σοβαρά την υπόθεση, ελέγχοντας ακόμα και τις γλάστρες που του έστειλαν ως δώρο για τα νέα του καθήκοντα.

Το σχετικό παρασκήνιο μεταδίδει η στήλη «Βηματοδότης», σύμφωνα με την οποία ο υπουργός Άμυνας κάλεσε στο Πεντάγωνο ένα ειδικευμένο συνεργείο για τον εντοπισμό… κοριών, ώστε να σαρώσει ηλεκτρονικά το γραφείο του, το Κέντρο Επιχειρήσεων και τα γραφεία των αρχηγών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κρυμμένα συστήματα παρακολούθησης, είτε συνομιλιών είτε τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Το ειδικό συνεργείο με υπερσύγχρονα μηχανήματα εγκαταστάθηκε στο υπουργείο και σάρωσε όλα τα κτήρια χωρίς να βρει το παραμικρό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ελέγχθηκαν με ραδιογωνιόμετρα ακόμα και οι γλάστρες που εστάλησαν ως δώρο στον κ. Παναγιωτόπουλο. Και οι γλάστρες αποδείχθηκαν ασφαλείς…

(tovima.gr)

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.